| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur koreografera en dans fitnessutövaren

  Gör din egen dans brinner träningsrutin uppfyller dina behov, behov hos din klass och dina tidsbegränsningar. Täcker element såsom: hur du ställer in din rutin, lägga de verbala signaler, varierande övningar, lägga till mer avancerade rörelser, skapa kombinationer av övningar, värma upp och kyla ner, välja din musik och felsökning rutinen. Saker du behöver
  Paper Time Mössor och penna /penna
  Information om gruppen kommer du att arbeta med.
  Visa fler instruktioner
  1

  Få information om klass du kommer att undervisa. Innan du börjar göra din rutin, måste du veta längden på klassen, kondition av folket med klassen, och stilen på den klass som du kommer att undervisa. Om möjligt få beskrivning att ditt gym använder för att marknadsföra kursen med. Denna information är avgörande för att effektivt utforma din träning.
  2

  Välj dina individuella drag. Välj en blandning av grundläggande, mellanliggande och mer avancerade rörelser i stil /stilar som du använder. Balansen beror på din grupp. En avancerad klass kommer sannolikt att innehålla mer av de avancerade rörelser, precis som en nybörjare klass sannolikt skulle få en mer grundläggande drag, och kanske bara en eller två avancerade rörelser om något. Som allmänna riktlinjer du kommer att vilja planera minst 3 drag för varje 10 minuter för klassen, inte inklusive tid för uppvärmning och nedkylning. Om du har en vanlig 50 minuters klass detta kommer att vara mellan 9 och 15 rör totalt.
  3

  Planera din varma up period. Detta bör vara ca 7 till 10 minuter lång. Denna period ska börja med några grundläggande sträckor. De sträckor bör fokusera på alla och alla delar av kroppen som du tänker på att arbeta under rutinen, samtidigt som man tillhandahåller stretching för hela kroppen. Inklusive stretching i din rutin uppmuntrar klassen att utöva säkert, och samtidigt ge dem en chans att underlätta i klassen.
  4

  Nära slutet av din varm period börjar att integrera någon av de grundläggande drag i din rutin. Vissa instruktörer gillar att separera varma upp från rutinen, genom att tillkännage att deras inträde på rutin, men du behöver inte om du kan hitta ett sätt att göra övergången smidig. Detta åstadkommes vanligen genom att plocka ett grundläggande drag som använder samma muskelgrupp eller liknande rörelser till den sista sträckningen rörelse i den varma upp. Var noga med att låta klassen veta namnet på den grundläggande drag, och beskriva de motioner som flyttar när du fyller den för första gången.
  5

  Komplett en till tre uppsättningar av den första grundläggande flytta innan du introducerar den andra grundläggande flytten till rutinen. Vid byte drag är det bra att nämna att röra sig som du övergången in i den, och ge en beskrivning av flytten, som med det första steget är det en bra att beskriva rörelserna som du går igenom dem för klassen.

  6

  Precis som med den första flytten, slutföra en till tre ytterligare repetitioner innan du integrerar nästa av de grundläggande drag. När du har visat alla dina grundläggande drag i den klass du kan växla dem att hålla klassen intressant, eller skapa kombinationer av rörelser (t.ex. ett ben rörelse med en arm rörelse, eller kombinera två armrörelser där utgångsläget för den andra flytten liknar slutpositionen på första draget)
  7 p Om din rutin innehåller medelsvåra drag, presentera dem på ett liknande sätt som de grundläggande drag: namnge flytten, beskriver sina steg när du är klar med flytten för första gången, fyll några reps innan vi går vidare till ett nytt steg, sedan integrera de nyligen införda flyttar in i rutinen.
  8

  Kombinera dessa rörelser att skapa mjuka flödande par och kombinationer som fungerar bra tillsammans. Dessa kan läggas på de grundläggande kombinationer om möjligt, eller de kan stå ensam. Var noga när man inför en ny kombination som du beskriver i klassen vad som rör ska användas, och när man gör dem.
  9

  Integrera avancerade rörelser på det sätt som beskrivits för nybörjare och mellanliggande drag. Om klassen är inte av en avancerad nivå du vill spara dem till slutet och använd dem sparsamt. Försök att använda avancerade rörd att du kan lägga in på den grundläggande eller mellanliggande kombinationer som du redan har designat.
  10

  Avsluta träningen genom avsmalnande tillbaka till de grundläggande rörelserna och in sträckor. Detta borde vara ytterligare sju till tio Menuetter av din träning totala tid.
  11

  Skriv ner rutinen steg-för-steg, så att du bättre kan minnas rutinen, och få en redovisning av de rörelser för nästa steg. Detta kommer att ge dig något att markera under redigeringen.
  12

  Testa rutinen ut. Gör detta framför en spegel om möjligt, på plåten med den rutinmässiga varumärket några fläckar under rutinen, där du känner att något inte står rätt. Om du känner att en flytt över används, är en övergång klumpig eller att en ihopkoppling av rör är mer besvärlig då du ursprungligen trodde, göra en anteckning på det papper som förklarar vad problemet är med denna del av rutinen. Dessutom gången denna körning av rutinen för att få en uppfattning om hur nära din ideala klassen tid du är.
  13

  recension arket med dina anteckningar. Gör de nödvändiga ändringarna av rutin och prova varje avsnitt som du skriva om avsnittet instruktioner. Slutföra denna process så många gånger som du behöver för att få göra rutinmässiga smidig.
  14

  Välj dina låtar, om du inte redan har gjort det. Var noga med att musiken är lämplig för klass och rutin i önskad hastighet, klass längd och innehåll. Komplettera din rutin under musiken så att längden på rutin passar din klass tid och längden på musiken. Förläng eller förkorta din rutin därefter.