| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Smith Machine Militära Pressar

  Ingenting slår axeln muskler bättre än att göra traditionella militära pressar. Men för många denna övning kan vara mycket svårt att göra. Det finns många skulderpress maskiner, men de verkar inte kunna ta plats med en hantel eller skivstång. Ange Smith maskinen. Tack vare sin unika design gör det möjligt för användaren att utföra olika övningar såsom militära pressen - en övning du kan använda för att lägga till styrka och storlek på dina axlar. Läs vidare för att lära sig hur man gör Smith maskin militära pressar. Saker du behöver
  Seat
  Smith maskin
  viktskivor
  Visa fler instruktioner
  1

  Hitta Smith maskin rack i ditt gym. Smith maskin ser ut som en squat rack, förutom att det är anslutet till två vertikala stolpar som den glider upp och ner på. Dessa stolpar fungera som en vägledning för att hålla skivstången rör sig i rätt rörelseomfång. Det finns också krokar på skivstång och stift intill polerna med lika tidsintervall för att hålla stången på plats. Detta fungerar också som en undermåliga spotter. Den skivstång roterar framåt och bakåt för att placera krokarna på stiften.
  2

  Placera en stol under skivstång. Du kommer att vilja använda en plats som tillåter dig att sitta rakt upp. Du kommer också vill vara vänd framåt så att när du förstå skivstång du kan rulla den framåt för att placera krokarna på stiften och bakåt för att frigöra från stiften när du börjar rörelsen.
  3

  Justera stolen framåt och bakåt för att få den i rätt position. Placera sätet och haka av skivstång och skjut den nedåt för att se var den vilar på kroppen. Det ska glida och kunna vila på övre delen av bröstet. Du kommer antingen att behöva luta huvudet bakåt eller vänder huvudet åt sidan för att kunna få ribban tillräckligt lågt. Under träningstid måste du flytta ditt huvud ur vägen för att få staven tillräckligt låg. Den egentliga område du vill att det ska vara är när händerna är ungefär i öronhöjd, men justera stången till bröstet kommer du sitter i rätt läge.
  4

  Placera en låg vikt på stången eller börja med bara stången till att börja med. Sitt i stolen, ta tag i baren med en overhand handflator grepp mening vända framåt från kroppen. Ta tag i baren med ett axelbrett grepp eller lite bredare. Du kan nu haka baren från stiften. Sänk den tills du når ungefär i öronhöjd. När du får baren att denna nivå kan du börja övningen. Denna position kommer att vara din startposition.
  5

  Tryck upp tills du når full utbyggnad eller nära det. Du kommer att börja känna en sammandragning eller spänning på din axel muskler, när du kommer till denna punkt hålla det för en sekund. Sakta sänker vikten till startposition och upprepa för minst åtta repetitioner.