| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man monterar en tabell Gravity Inversion

  Gravity inversion terapi är ett unikt sätt att lindra ryggvärk, minska stress och förbättra cirkulationen. För bästa resultat, hänga i ett uppochnedvänt läge för upp till 15 minuter per dag. Den större utmaningen är att sätta ditt bord tillsammans. Genom att lägga ut alla delar för montering och följa steg-för-steg-instruktioner, bör du vara igång på nolltid. Instruktioner
  1

  Fäll ut basenheten genom att flytta den främre ramen bort från den bakre ramen, trycka ner på mitten av de två fällbara kopplingarna tills låst. Skjut skyddshöljen på varje sida av bottenplattan, dra ner tills botten av omslagen är något lägre än de fällbara bindningar. Säkra med spännband som sitter på undersidan av omslagen
  2

  Skjut ned de två svängarmarna i fästena placerade på vardera sidan av huvudramen,. Sätta tappen i hålet till hakar fast. Säkra ledarmar i ett av de tre hålen med bultar och brickor.
  3

  Fäst huvudramen på den bakre ramen genom att skjuta skårorna i ändarna av de två svängarmarna i den lägsta spåren på den bakre ramen. Fäst fotstödet på höjdjustering strålen med inställningsratten.
  4

  Sätt dynan röret genom hålet på höjdjustering balken och fäst med sexkantsbulten, låsmutter och bricka. Placera fästet hälen hållaren på hälen hållaren, skjut dem på kudden röret, upprepa på andra sidan
  5

  Fäst justerbara vristen ram genom att dra fjäderstiftet och glider helt i höjden. justering stråle. Placera en bricka på bulten, för in bulten genom det fyrkantiga röret på höjdjustering strålen, ringen i botten av fjädern, och fyrkantsrör, säkra med låsmuttern och brickan. Installera en hållare häl hållare och häl hållare på båda sidor av justerbara vristen ram.
  6

  Montera balken höjdjustering i huvudramen genom att dra den stora fjädern stiftet på huvudramen och infoga höjdjustering balk.
  7

  Fäst nylonband på spännet genom att föra in änden av remmen genom botten av spännet. Haka slutet av nylonband på öglan på baksidan av karmen, och i slutet av spänne rem på öglan på den främre ramen.