| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör en arm Hantel Militär Pressar

  Dina axlar som definitivt skiljer dig från resten av publiken. Som en kille, om dina axlar är smala och inte större du kommer definitivt att gå obemärkt förbi. Om du funderar på att få starter och ännu viktigare den svartsjuka ser då du kommer att behöva för att börja pumpa upp din axel muskler. Traditionella militära pressar är bra, men att isolera dem med vissa rörelser kommer att ta dig dit du vill vara. Prova en uppsättning av enkla arm hantel militära pressar nästa gång du är i gymmet och du kommer att se skillnaden. Saker du behöver
  hantlar
  bänk eller stol
  Visa fler instruktioner
  1

  Hitta en bänk eller stol i gymmet för att utföra rörelsen. Du kommer också vill hitta en lätt hantel att börja med om du aldrig har gjort det enda arm variant av denna rörelse innan. Börjar med en lätt hantel kommer också att hjälpa dig att utföra rörelser i rätt rörelseomfång och undvika skador som kan uppstå från att använda en vikt som är för tungt för dig att hantera.
  2

  Sitt i bänken och ta tag i hantel med en overhand grepp som du normalt skulle gripa dem om du skulle göra militära pressar med båda armarna. Placera fötterna på marken för att hålla dig balanserad hela rörelsen. Du kanske också vill ta tag i sidan av bänken eller stolen med den lediga handen eller den hand som inte håller vikten. Addera 3

  Placera hantel på din axelhöjd eller vid öronhöjd. Håll dig tillbaka platt mot stolsryggen om du sitter i en stol eller hålla ryggen så rak som möjligt om du bara sitter på en bänk. I detta läge med hantel i ögonhöjd du är nu redo att starta rörelsen. Detta kommer att vara din startposition.
  4

  Tryck långsamt hanteln mot taket. Tryck över huvudet försöker få till ett helt utdraget läge. När du är nära eller på denna position kommer du att börja känna en täthet eller nedgång i axeln muskler så bra som du triceps muskler, när du behöver se till att hålla det för en sekund eller en sekund. Du ska känna att det mesta i axeln muskler, men eftersom din triceps blir aktiverade och används under denna rörelse kommer du att börja känna det där också. Det fina med denna rörelse är att det inte bara drabbar dina axlar, men även dina triceps också.
  5

  Sänk vikten sakta och återgå till utgångsläget och upprepa för minst 8 fler repetitioner. Kom ihåg att om du känner någon extrem eller överdriven smärta du kommer att vilja stoppa rörelsen omedelbart. Om du bara känner ur balans och besvärliga under rörelsen du kanske bara vill använda en lägre vikt samtidigt som man vänjer sig vid övningen. Kom ihåg att undvika gungande eller vajande medan du fyller i rörelsen. Undvika dessa två saker kommer att hjälpa dig att undvika skador som kan uppstå.