| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • När ska du ha en lyftsele?

  Människor bär tyngdlyftning bälten på gym är inte en ovanlig syn runt om i världen. Men har du någonsin undrat hur mycket som tyngdlyftning bältet hjälper? Tyngdlyftning bälten kan kosta mellan $ 20 och $ 70, men de är faktiskt en bortkastad investering, enligt vissa experter, om du inte är en power lifter eller du gör marklyft. När man använder en Tyngdlyftarbälte

  Tyngdlyftning bälten är lämplig för människor som gör makt hissar och död hissar, enligt Mayo Clinic. Lyft bälten kan hjälpa till att hålla din ryggrad i rätt läge under tunga lyft. Men, förklarar Mayo Clinic att det finns oftast inte en fördel med att använda en tyngdlyftning bälte. Tyngdlyftning bälten hjälper inte så mycket som de flesta tror. I själva verket, tyngdlyftning remmar ger nästan ingen hjälp med att upprätthålla god ryggrad ställning under de flesta övningarna. Detta är sannare när det gäller övningar som inte involverar ryggmusklerna. Men det finns fortfarande försiktighetsåtgärder du bör vidta när du lyfter vikter som inte involverar sig en lyftsele.
  Free Vikt Tips

  Det bästa sättet att förebygga skador samtidigt lyfta fria vikter är att använda rätt form, enligt Mayo Clinic. Om formuläret är bättre du kommer att minska chanserna att få skadade. Försök att sätta så lite stress på din rygg och baksida som möjligt när du lyfter vikter. Lyft från benen istället för ryggen kommer att minska risken för skador. Vissa människor använder tyngdlyftning handskar för att ge dem ett bättre grepp om fria vikter. Bära stadiga skor också hjälper till att förhindra skador och samtidigt lyfta vikter. Vid lyft tunga vikter bör du alltid använda en spotter, enligt FamilyDoctor.org.
  Vad Undvik

  FamilyDoctor.org förklarar att människor bör undvika hyperventilating eller håller andan och samtidigt lyfta tunga vikter. Hyperventilerar och hålla din blåsa kan leda till svimning och att du förlorar kontrollen över vikterna. Din bästa insats är att andas ut under varje repetition. Om du känner smärta under en övning sluta omedelbart och låt smärtan avtar. Byt till ett lättare eller undvika att träning för ett par dagar. Motion samma uppsättning muskler inte mer än tre gånger per vecka. Bara lyfta vikter som är tillräckligt lätt för dig att lyfta med rätt teknik. Fusk genom att lyfta tyngre vikter är inte bra. Lyft aldrig tyngre än du kan lyfta säkert.