| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur öka min armstyrka

  Med en starkare arm du kan slå en baseboll eller kasta en fotboll hårdare och längre. Arm styrka hjälper också i en rad andra sporter, från att brottas till tennis. Medan den idealiska armen storlek varierar beroende på vilken idrott, kan ett antal träningsmetoder förbättra din allmänna armstyrka det ingår i en utbildning rutin. Om du fokuserar på ren styrka och bulk, håller främst till styrketräning. Saker du behöver
  Preacher bänk
  rak stång med vikter
  Fria vikter
  baseboll eller fotboll
  Vattenflaska (tillval) katalog Pull-up bar
  Show Mer Instruktioner
  1

  Försök predikant lockar att förbättra biceps styrka. Anordna en predikant bänk med benen på vardera sidan av den plana sätet. Lean i hela den övre delen av bänken och satte armbågarna i ett fast läge. Håll en rak stång och försöka höja den mot hakan utan att lyfta armbågarna. Alternativt, ställ vika flera handdukar på toppen av en bänk på en lutning om du inte har en predikant bänk. Preacher lockar arbetar biceps mer än de flesta andra övningar, enligt Män Hälsa.
  2

  Använd en pull-up bar. Pull-ups öka biceps och axlar styrka. Använd en säker horisontell bar minst ett par inches högre än din högsta räckhåll. Greppa stången med båda händerna och dra dig uppåt tills hakan är nivå eller ovanför baren. Upprepa så många gånger som du kan hantera.
  3

  komma ner och göra några armhävningar. En klassisk övning i det militära, armhävningar arbetar ett antal muskler i bröstet och överkroppen. Ligg nedåt på golvet. Placera handflatorna platt på båda sidor av kroppen, med armarna vinklade ut så du är redo att skjuta dig själv upp. Se till att dina ben är från golvet så att bara dina händer och tår vidrör marken.
  4

  Kasta länge. Störta baseballs och fotbollar hjälper till att utveckla musklerna i armen för pitching och kasta. Försök kasta en stoppare dubbelt så långt som din normalt avstånd och få bollen till honom så fort som möjligt. Öka avståndet med 30 meter varje gång tills du når din gräns. Gör denna del av din träning rutin. Din gräns bör öka över tiden.
  5

  Bygg dina triceps upp med triceps förlängning. Placera din vänstra hand och vänster knä på en bänk så att du är stabil men framåtlutad. Håll en vattenflaska eller fri vikt i höger hand och lyft till din midjehöjd. Höj vikten bakåt genom att räta på armbågen. Vänd positioner för att arbeta din vänstra arm. Detta stärker triceps.
  6

  Train regelbundet. Ingen träning eller övning kommer att förbättra din armstyrka i en dag eller två. Bygg en daglig rutin som inkluderar kasta, vikter och övningar.