| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kettlebell övningar för att minska magen

  Om du vill minska storleken på magen, tränar med kettlebells kan hjälpa dig att nå ditt mål. Spot-reducerande övningar är inte effektiva, säger det amerikanska rådet om Motion, men en kombination av aerob träning och styrketräning med kettlebells kan hjälpa dig Whittle ditt mellannamn. Få hälsa klartecken från din läkare innan du börjar arbeta mot ditt mål att gå ner i vikt överallt, inklusive runt magen, och tonen din abs. Vad Är Kettlebells?

  Kettlebells har blivit allt populärare på gymmet liksom för hemmet träning, men dessa fria vikter med handtag har funnits sedan 1700-talet. Först används av ryska strongmen, kan du infoga kettlebells i din träningsrutin för att öka styrka och uthållighet, liksom tona magmusklerna. Börja med en kettlebell vikt som du kan lyfta för 12 repetitioner innan dina muskler blir trötta. När vikten blir lättare att lyfta, är det dags att byta till tyngre kettlebells.
  Styrketräning Övningar för magen

  Att tona magmusklerna, bör du utföra kettlebell övningar två till tre gånger per vecka, under 15 till 20 minuter per session. Kettlebell övningar engagera kärnan muskler, som hjälper till att bygga upp magmuskulaturen för en smal midja. Rikta din mage muskler genom att göra knäböj rotatorer, gungor StepOut och push-pressar. Kombinera din kettlebell magen träningspass med övningar för benen och överkroppen för en väl avrundad styrketräning session.
  Lose Belly Fat

  Du kan bränna om 300 kalorier i 15 minuter med en kettlebell träningspasset. Eftersom du måste bränna 3500 kalorier för att förlora 1 pund, innebär detta att du kan släppa ett halvt kilo efter mindre än tolv 15-minuters kettlebell träning. För att öka din dagliga kaloriförbränning och undvika motion tristess, är det klokt att inkludera andra typer av aerob aktivitet i din fitness plan. Kombinera en 15-minuters kettlebell träning med 30 minuters cykling, eller följa din styrketräning med en timmes promenad för att bränna ytterligare 250 kalorier. En daglig kaloriförbränning på ca 500 kalorier hjälper dig att förlora 1 pund per vecka, vilket kommer att hjälpa dig att minska din mage.
  Andra överväganden

  När du utför din kettlebell övningar och cardio träning, efter en kalori-reducerad kost kan också hjälpa dig att minska storleken på magen. Minska ditt dagliga kaloriintag med 250 till 500 kalorier per dag för att gå ner ytterligare 1/2 till 1 kilo kroppsfett per vecka. Be en familjemedlem eller vän som har liknande träningsmål att träna med dig att lägga ansvar och en social aspekt. Om det har gått ett tag sedan du har arbetat ut, börja långsamt. Det är bättre att göra kettlebell övningar i fem minuter och bygga upp därifrån än pressa dig själv för hårt för att slutföra 15 minuter och ge upp efter första försöket.