| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Atletisk träning Protokoll

  atletisk träning protokoll varierar beroende på vilka program du går. Många utbildningar regimer finns tillgängliga beroende på sport och idrottsman. När det gäller att välja ett program, anser de svagheter man måste ta itu med och förbättra för bättre prestanda på fältet, domstol eller spår. Atletisk träning protokoll kan förbättra faktorer som smidighet, flexibilitet, styrka och snabbhet. Styrketräning

  Styrketräning är en nödvändig aspekt för alla typer av atletisk träning protokoll. Bättre hjälpmedel muskelstyrka i förebyggandet av sport krämpor och ökar prestationsförmågan. Styrketräning är speciellt viktig för makt idrottare i sporter som fotboll och rugby. Dessutom kan en välstrukturerad styrka rutin förbättra idrottarens uthållighet och muskulär uthållighet. Övningar såsom sport-specifik resistans och vikt rutiner lyft kan leda till bättre smidighet, kondition och prestation. Crunches, böjda ben knä höjning, ryggresning, knäböj, bänkpress och lockar ben är några av de övningar idrottare kan prestera för styrketräning.
  Conditioning

  Athletic konditionering syftar till att förbättra styrka, flexibilitet, styrka, smidighet och sport-specifika tekniker för idrottare. Den Athletic Training Center, en sport prestanda och rehabiliteringscenter baserade i Idaho, erbjuder utbildning protokoll och program för att öka maximun sprint hastighet och anaerob tolerans. Utbildning för att öka sprint hastighet innefattar utveckling steglängden och steglängd frekvens. Steglängd övningar fokuserar på styrka och flexibilitet samtidigt steg frekvens fokus på selektiv användning av neuromuskulära banor. Andra conditioning övningar är Spänst, motstånd sladd träning och styrketräning.
  Rehabilitering

  Som en del av atletisk träning protokoll omfattar rehabilitering behandlingar såsom sjukgymnastik för idrotts skador till följd av sport olyckor eller över utbildningen. Rehabilitering protokoll kan omfatta behandlingar och övningar för kontroll av smärta och svullnad, ökar rörelseomfång, öka styrka och återupprätta muskel snabbhet, styrka och skicklighet. Beroende på skadan, kan utbildningen innehålla rotator-cuff övningar för axel och knä rehabilitering. Övningar såsom tå väcker, dorsalflexion, kort båge förlängningar ben och lockar hamstring är effektiva för långsamt återställa knä och axlar styrka.