| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Inversion Table Problem

  Inversion tabeller är utformade för att hjälpa användarna att lindra rygg-och ledvärk. Tabellen kräver att användaren knäppa vristerna till ena änden av bordet och sedan luta bakåt tills bordet vänds upp och ned med användaren fortfarande sitter. Detta gör att trycket normalt på dina leder och ryggrad vändas, lindra smärta och tryck. Inversion levereras också med vissa risker. Inversion

  bytte positioner, huvudsakligen hängande upp och ner, kan orsaka problem för användarna. Det är viktigt att investera i en mycket stabil inversion tabell för att hjälpa dig att känna dig mer bekväm. Den rörelse bakåt kan vara förvirrande, och många användare kan inte rätta sig lätt efter att ha varit upp och ner. Det är mycket svårt att skjuta dig själv upprätt med antingen benen eller genom att använda händerna för att driva bort från golvet.
  Gemensamma Stress

  inversion tabeller är avsedda att lindra ledvärk och stress, det ibland kan göra det värre. Människor som har kroniska problem såsom ledinflammation kan faktiskt orsaka problemet att förvärras när trycket på lederna är omvänd. Återföring av trycket kan orsaka samma problem som finns när du står upprätt. Diskutera inversion terapi med din läkare och prova inversion utrustning innan du börjar en regim.
  Muskelsmärta

  En av de bästa användningsområdena för en inversion bord är att lindra smärta i kroppen, särskilt ryggsmärta orsakad av muskel åtdragning. Återföring av gravitationskraft kan sträcka ut dina värkande muskler, lindra smärta. På grund av det sätt som din kropp är fäst vid inversion tabellen, med anklarna, kan det orsaka ytterligare stress och eventuella skador på dina ben och höfter på grund av den extra belastning på benen. Dina muskler kan sträcka ut för långt eller för snabbt och orsaka mer muskelsmärta att utvecklas.
  Instabilitet

  Inversion tabeller kan vara mycket instabilt beroende på vilken typ du köper. Dessa tabeller måste vara ytterst balanserad och stabil så att de kan stödja din vikt när du byter position från stående till liggande upp och ned. Förskjutningen i balans kan leda till bordet för att bli instabil och tippa åt sidan eller över med användaren fortfarande sitter. Detta kan orsaka allvarlig skada och stress på kroppen. Det är viktigt att testa inversion tabeller innan köp för stabilitet och balans.
  Säkerhet

  När du använder en inversion bord du litar på spännena vid anklarna för att hålla din kroppsvikt medan du är upp och ner. Vissa inversion tabeller kommer med bifogade stövlar som du snöra fötterna i för ökad säkerhet och komfort. Andra inversion tabeller är utrustade med mjuka bojor som kardborreband eller lås runt anklarna för att hålla kroppen i tabellen. Det är viktigt att kontrollera dina begränsningar före användning för att se till att de inte kommer att släppa dig när du är i ett omvänt tillstånd, vilket kan orsaka personskador. Leta efter en inversion bord med justerbara begränsningar som låser eller knyt hårt.