| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man använder Resistance Band för Muscle Mass

  Träningsband är verktyg för att utöva. Du kan använda dem för att stärka specifika muskler, och bygga din muskelmassa. Resistance band är idealisk för människor som reser, de är lätta, små nog att packa och lätt att använda i ett hotellrum. Du kan köpa motstånd band på olika nivåer av spänning, och använda dem för att göra en mängd olika övningar. Saker du behöver
  Resistance band
  Visa fler instruktioner
  1

  Arbeta dina quadriceps genom att stå på ditt motstånd band med fötterna så långt ifrån varandra som dina axlar. Håll ett handtag i varje hand med händerna tillsammans i axelhöjd. Utför sedan en knäböj, hålla händerna på din axelhöjd. Gör tre set med 15 repetitioner.
  2

  Arbeta korsryggen genom att stå på bandet med båda fötterna. Böj över så att ryggen är parallellt med golvet. Justera motståndet genom att samla in eller släppa ut mer av bandet. Testa spänningen genom att knäppa händerna bakom nacken, bör du börja känna spänningen där. Återgå händerna till brösthöjd, greppa ena änden av motståndet bandet i varje hand. Stå rakt, och sedan tillbaka till utgångsläget. Gör tre set med 15 repetitioner.
  3

  Arbeta dina triceps genom att kliva på bandet med bara en fot, placera den andra bakom dig. Håll ryggen platt medan du böjer framåt något. Du bör ha ett handtag i varje hand. Dra bandet upp med båda händerna i en rodd rörelse. Pressa axlarna tillsammans för en maximal muskel träning. Gör tre set med 15 repetitioner.
  4

  Arbeta bröstet genom att försöka några liggande pressar bröstkorgen. Ligg på golvet med bandet under din rygg. Prop upp knäna och håll ändarna av bandet med båda händerna. Höj bara en arm i taget, och sedan ta ner det långsamt. Upprepa denna rörelse med andra armen. Gör tre set med 15 repetitioner.
  5

  Arbeta dina triceps genom att placera ena änden av motståndet bandet bakom din rygg. Håll den andra änden med din andra hand i ett sätt på vilket bandet sträcker sig över ryggen. Utöka dina andra armen uppåt tills den är rak, och sedan låta den falla långsamt. Vända positionerna för armarna, och upprepa övningen med andra armen. Gör tre set med 15 repetitioner.