| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Teknik för att använda en Trainer Cykel Vind

  Cykel vind tränare är ett bra sätt att få en träning året runt. De tillåter dig att träna när du inte kan rida utanför på grund av dåligt väder, tidsbrist, skada, eller helt enkelt för att det är något du vill titta på TV medan du tränar. Eftersom ridning inomhus eliminerar variabler såsom backen klättrar, starka vindar och grov och farliga vägytor, är det lätt att skräddarsy ett träningsprogram för att tillgodose dina behov med hjälp av en inomhus vind tränare. Hur Vind lärare arbetar

  Vind utbildare arbetar genom att trycka på ett svänghjul mot den bakre däcket på din cykel. Detta svänghjulet är kopplad till en fläkt och när fläkten snurrar det skapar luftmotstånd, vilket i sin tur ger benen en träningscykel.
  Wind Trainer Set-Up

  När du har din vind tränare hemma, ställa upp på en plan yta så att det är stabilt. Följ tillverkarens anvisningar om hur du monterar din cykel på tränare och kolla upp det för stabilitet. Cykeln bör aldrig klippa fram och tillbaka när du trampar. Innan du börjar din resa, placera en handduk eller cykla matta under tränaren att absorbera svett och smuts. Dessutom, för att upprätthålla vätskebalansen under träningen, se till att du har tillgång till en vattenflaska när du är på tränare.
  Cardio pass med din Wind Trainer
  < p> Ridning på en cykel vind tränare kommer att ge dig en utmärkt konditionsträning, men för att uppnå önskat resultat, oavsett om det är viktminskning eller förbättrad kondition, måste du planera intensiteten i din träning för att matcha dina behov.


  börjat på en Wind Trainer
  p Om du just har börjat på din vind tränare, se till att du lätt in i ditt träningsprogram. Till att börja ställa in motståndet på tränare så att du kan snurra dina pedaler utan stor ansträngning, och sedan rida i 20 minuter. Om du inte kan bekvämt avsluta 20 minuter, sänk motståndet på tränare. Upprepa 20-minuters pass tre dagar i veckan under några veckor så att kroppen och musklerna kan anpassa sig till att vara på tränare. Se till att ge dig själv återhämtningsperioder efter all din träning.

  Efter tre veckor, kan du gradvis öka attraktionen tid och frekvens av träning för att passa dina träningsbehov. Om du redan är en erfaren cyklist, eller har uppnått en nivå av fitness och vill förbättra, kommer du finna det fördelaktigt och mer intressant att blanda upp intensiteten i din träning.
  Lågintensiva pass

  lågintensiv träning - görs på 40-55 procent av maxpuls - kommer att bränna färre kalorier i en viss tidsperiod, men mer kalorier från fett. Ställ vinden tränare till ett lågt motstånd. Du ska enkelt kunna snurra pedalerna med en hög stegfrekvens på 85-100 RPM och om du måste, bör du kunna delta i en konversation utan att vara andfådd. Lågintensiv träning bygga uthållighet och ska pågå i minst en timme, men om du har tid och beslutsamhet, bygga upp till två timmar.
  Medium-Intensity pass
  < p> Medium-intensitet träning, gjort på 55-75 procent av maxpuls, kommer att pågå upp till en timme och din upplevda ansträngning bör vara större då din lågintensiv träning. Även om du kan försöka att behålla samma trampar på 85-100 RPM, bör motståndet vara högre, och det kan ta en liten ansträngning för att föra ett samtal utan att ibland stanna upp och ta ett andetag. Dessa pass är bra för att utveckla din aeroba kapacitet
  högintensiva pass

  Högintensiv träning -. Göras för att uppnå 75-85 procent av maxpuls - är ett bra sätt att bränna kalorier snabbt, och oftast varar bara 20 till 30 minuter. På vinden tränare innebär de trampa på en hög kadens med hög resistans. Det kommer att bli svårt att upprätthålla någon typ av samtal när du gör en högintensiv träning. Högintensiv träning handlar ofta om att göra mellanrum där du upprätthålla en hög insats för en till tre minuter, och sedan vila och återhämta sig innan du gör en annan till tre minuters ansträngning. Högintensiv träning är ansträngande och om du är racing, inte behöver vara en del av ditt träningsprogram.
  Pulsmätare

  Ett bra sätt att bestämma intensiteten av din träning är att använda en hjärtrytm bildskärm där du rikta specifika pulszoner för din träning. Om du bestämmer dig för att träna med pulsen, kan en ungefärlig siffra för dina pulszoner hittas genom att använda någon av de många tillgängliga online räknare hjärtfrekvens. <
  Varning
  p> Rådgör alltid med en läkare innan du påbörjar ett nytt träningsprogram.