| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man installerar ett nytt löpbandet på en Keys Fitness Löpband

  Löpband, precis som alla andra maskin, behöver servas och underhållas. Medan Keys löpband är populärt, behöver det för att hållas. Rengöring och smörjning hålla maskinen fungerar med maximal prestanda. Från tid till annan, beroende på hur tungt det används, ersätter reparation krävs. En av de mer vanliga slitage reparationer är byte av bältet. Efter en steg-för-steg-process kan minska denna reparation ner till storlek och spara pengar. Saker du behöver
  Marker
  sladdlös skruvdragare kniv
  Putty eller andra nyfikna verktyg
  Visa fler instruktioner
  1

  Koppla bort löpbandet från väggen. Kontrollera om motorn kåpan på framsidan av maskinen hålls av skruvar eller snaps i med plast flikar. Använd lämpligt verktyg /skruvmejsel för att ta bort motorkåpan från maskinens framsida.
  2 Läs tillverkarens anvisningar innan du börjar arbeta på din löpband reparation.

  Ta bort den bakre kåpan rulländar (s) från baksidan av walking däck. Använd en markör för att markera rull bultarna "plats (er). Hänvisa till detta märke senare när du sätter tillbaka skruvarna och justera remmen eftersom varje band är annorlunda.
  3

  Unseat /lossa den bakre rullen bara något tillräckligt för att ta bort både justeringsbultarna. Dra eller skjut den bakre rullen ur bältet, och ställ den åt sidan.
  4 att byta bältet, måste du först klara tillgång till den.

  Tillbaka till framsidan av maskinen och ta bort motorkåpan. Markera den främre bulten rullen justering vid den punkt där den är exakt flush /även med motorn. Använd detta märke senare som en referenspunkt för att veta var man ska dra åt den med den nya remmen på plats.
  5

  Fatta motorremmen och dra den till den sida som du vrider motorn och rullen tills bältet är befriad från sina spår. Avlägsna den främre rullen genom att ta ut skruvarna som håller den på plats.
  6

  Dra ändarna på löpbandet tillsammans, eller vik den, för att få tillgång till undersidan bultarna. Kontrollera att din inte är en 18-tums breda bältet innan du tar ut den nedre och övre bultarna, eftersom de övre undersidan bultarna måste förbli på plats på 18-tums modeller. Ta bort de exponerade, undersidan bultar.
  7

  Bänd upp eller glida av sidoskenorna beroende på modell och hur de är kopplade. (OBS: Om din modell har en skena side hand som fästs på sidan av löpbandet, kommer den att behöva tas bort innan det här steget.)
  8

  Höj /lyft lossade sidan av däck och dra ut bältet med jämnt pålagd kraft.
  9

  Montera den nya remmen och centreras kring de två guider metallband sticker upp från botten av kortleken. Vinkla guiderna så sidorna av bandet vänds något upp på varje sida. Se till att stöden inte ska krocka med ramen.
  10

  Sätt tillbaka den främre valsen, sidostyckena, bakre rulle och gavlar i den ordningen. Dra åt den bakre rullen bultarna med jämn spänning på varje sida. Lyft remmen så att du kan få 2 till 3 inches av bandet avslut i mitten av däcket ytan.
  11

  Starta löpbandet när det är helt åter monteras och följ tillverkarens anvisningar för centrering /justera bältet. Kontrollera det för glidning och justera genom att dra åt de bakre bultarna gradvis.