| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Aerobic Stretchingövningar

  Stretching är viktigt före och efter träningen. Efter din varmkörning ta tre till fem minuter för att sträcka varje större muskelgrupp att förhindra hårdnande och ömhet. Värm alltid upp innan du sträcka eftersom om du hoppar rätt in i din vanliga rutin, kan du dra en muskel. Stretching är en av de viktigaste faktorerna som förbättrar kondition och hälsa i idrottare såväl som nybörjare som är nya till fitness världen. Lägre Body
  En hamstring stretch är utmärkt för att förebygga muskelstelhet.

  När du sträcker underkroppen, fokusera på alla muskelgrupper. Att sträcka och massera dina hamstring muskler, ta en skum rulle, skjut rullen under dina ben - som om att sitta på skummet - och använd din underkroppen att rulla skummet och tillbaka. Detta är ett utmärkt sätt att lindra spända muskler och massera dem. För en annan enkel men effektiv metod, ligga på rygg och placera en handduk runt ena foten. Med det benet förhöjda och handduk runt foten, dra foten mot dig, känner sträckan djupt i dina hamstrings. Addera Mage
  Cobra ger dig en djup stretch i Mage möjliggör lättare återhämtning.

  Buken stretching övningar kommer inte bara att hjälpa återhämtningen under din kärna workout dagar, men också öka din styrka och bygga buk-och sneda muskler. Ligger med ansiktet nedåt med händerna under axlarna, använd dina händer för att hissa sig själv till en Cobra ställning. Du kommer att börja känna magmuskulaturen stretch. Håll posera för 10 till 15 sekunder innan du släpper och återvänder till utgångsläget. Olika positioner i yoga, såsom Cobra, hjälper dig att djupt sträcka områden av dina muskler som du kan förbise när stretching normalt.
  Lower Back
  Stretching ryggen kommer att förhindra lägre ryggont och förbättra flexibiliteten.

  nedre delen av ryggen är särskilt viktigt att fokusera på för stretching och stärkande. När du tränar back-stärkande sträckor och övningar, stärker du stödjande muskler, ryggraden, ledband och senor. Ligg på rygg med böjda knän och båda fötterna på golvet. Samtidigt böja huvudet framåt tills du hittar den bekväm stretch, lyft knäna mot bröstet.
  Torso
  Stretching din torso kommer att öka flexibiliteten.

  Stretching din torso kommer att öka flexibilitet, rörlighet och förebygger skador. För en enkel stretching övning, stå med fötterna axelbrett isär, med böjda knän och händerna längs sidorna. Utan att röra din underkropp, vrid sida till sida 20 gånger och stretch, lutar höger till vänster, för 20 repetitioner. Nästa, ligga på rygg och stoppa knäna mot bröstet med händerna under knäna. Rulla framåt och vidrör golvet med fötterna rulla sedan tillbaka. Upprepa stretch 15 gånger. Detta är ytterligare ett utmärkt massage och förstärkning teknik för ryggen.