| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Vikt Tåg Med Crossbow Machine

  The Wieder Crossbow, eller "Wieder Max" som den nu är känd på grund av juridiska frågor, är ett hem gym som utnyttjar justerbara motstånd stavar för att leverera en full body workout som liknar de mer populära Bowflex linje. Max har 240 pounds av motstånd, och är uppgraderingsbara till 440 pounds. Den höga remskiva ger upp till 15-plus övningar, medan den låga trissan levererar 40-plus övningar. Systemet kommer också med ett träningspass DVD. Instruktioner
  Chest Press
  1

  Justera motstånd band till önskad vikt. Med ryggen tryckt mot ryggen pad, ta tag i handtagen och sätta händerna upp till brösthöjd, med handflatorna vända antingen nedåt eller inåt.
  2

  Sitt rak i ryggen, pressa mage och driva utan att låsa armbågarna.
  3

  kort paus när armarna är utsträckta, och sakta återvända tillbaka vikten till bröstet. Sikta på ca 3 uppsättningar av 8 till 12 repetitioner.
  Bicepscurl
  4

  Justera motstånd band till önskad vikt. Stå på plattformen, som vetter bort från tornet. Ta tag i nedre remskivan handtagen med handflatorna uppåt.
  5

  Håll armbågarna ordentligt på sidorna och föra händerna mot dina axlar, klämma biceps som du gör.
  6

  Håll denna rörelse upptill för en kort paus, och sedan sakta sänka vikten tillbaka ner. Sikta på 8 till 12 repetitioner.
  Shoulder Press
  7

  Justera motstånd band till önskad vikt. Sitt på plan bänk vänd bort från tornet med ryggen tryckt mot kudden. Ta tag i handtagen med handflatorna uppåt.
  8

  Börja med armarna böjda i 90 graders vinkel, i linje med dina axlar, skapa en "L."
  9

  Förläng armarna upp i en "huvudstad A" form utan att låsa armbågarna. Paus i toppen, och sakta tillbaka till utgångsläget. Försök att slutföra 8 till 12 repetitioner.
  Leg Extension
  10

  Justera motstånd band till önskad vikt. Sitt på plan bänk vänd bort från tornet med ryggen tryckt mot kudden.
  11

  Placera fötterna under bensträck pad så att den vilar precis ovanför anklarna.

  12

  lyfta långsamt vikten upp, och långsamt föra den tillbaka ner. Lås inte knäna. Sikta på 8 till 12 repetitioner.