| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • At-Home hantlar träning för hela kroppen Fat Sprängning

  Medan horder av människor flockas till gymmet för att använda löpband, roddmaskiner och högteknologiska maskiner motstånd, kan du vara trygg i vetskapen om att en träning hemma är allt du behöver att spränga fett. Träning med vikter är mycket underskattad när det gäller att bränna kalorier och torching fett, allt du behöver för att starta ditt hem fett-sprängning träning är en uppsättning hantlar. Schema

  Centers for Disease Control and Prevention rekommenderar minst två styrka-träningspass per vecka, men om du siktar på optimal fettförbränning resultat och utför inte mycket i vägen för cardio, är tre till fyra gånger per vecka bättre. Totalt-kroppen träning arbeta mer muskler än dela din kropp upp i sektioner, så de bränner mer kalorier och mer fett. En full body hantel session utförs varannan dag, för att ge dina muskler en dag att återhämta sig mellan träningspassen, är det bästa alternativet.
  Övningar

  Precis som arbetar mer kroppsdelar per session bränner fler kalorier, så innebär det att arbeta mer muskler per övning. Multijoint hantel rörelser som knäböj, utfall, ren och pressar och rader bör vara ditt bröd och smör. Som utgångspunkt, plocka två lägre-kropps-och två-övre kropp rör per session. Dessa kan vara omvänd utfall med hantlar på sidorna och knäböj håller vikterna på axlarna för underkroppen, och pressar golv - som en bänkpress men ligger på golvet -. Samt enstaka rader arm för överkroppen
  Addera utbildning tekniker

  Som nybörjare, helt enkelt utför varje övning rygg mot rygg i tre till fyra uppsättningar av åtta till 12 repetitioner kommer att vara riklig. Att ramp upp din träning, men börja träna i en krets stil. Cirkelträning ger dig bättre resultat på kortare tid och utmanar hela kroppen, konstaterar tränare Charlotte Andersen på "Shape" tidningen hemsida. Styrka coach Marc Perry rekommenderar en hantel komplex, där du utför sex reps vardera på hantel front knäböj, utfall, böjd-över rader och lockar till pressar. Hantlarna ska inte lämna dina händer när du har startat kretsen, och du bara vila när alla övningar har avslutats. Sikta på fem omgångar totalt.
  Hänsyn

  övningar du utför och antalet set och reps du klarar göra saken, men nyckeln till att bränna hela kroppen fett är träningsintensiteten. Varje session, syftar till att göra lite mer än förra gången genom upping dina reps, minska vilotid eller använda tyngre vikter. Detta betyder att du antingen behöver hantlar eller ett par olika uppsättningar av fasta hantlar. Diet är nyckeln, för - att förlora fett du måste ta in färre kalorier än du förbränner. Om du är osäker på eventuella hantel tekniker, anlita en kvalificerad tränare för att ge dig en i hemmet session innan du börjar, och alltid kontrollera med din läkare innan du påbörjar ett nytt träningsprogram.