| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur mycket vikt kan du förlora på en vecka från att utöva i 30 minuter per dag?

  Den goda nyheten är att du framgångsrikt kan gå ner i vikt genom att utöva endast 30 minuter om dagen. Det alternativet är mer attraktivt än energiskt arbeta ut i en timme eller mer för att se en skillnad när du kliver på vågen. Om du vill se effekterna av att utöva inom en viss tid, måste du veta hur mycket vikt du kan räkna med att förlora genom att utöva 30 minuter per dag. Villkorliga Faktorer

  Hur mycket vikt kan du förlora på en vecka beror på några olika faktorer, som hur mycket du väger och vilken typ av träning du deltar i. Mayo Clinic listar ett antal fysiska aktiviteter och hur många kalorier de bränner för en rad olika kroppsvikter. Enligt klinikens diagrammet, skulle en person som väger 160 pounds bränner cirka 267 kalorier i en 30-minuters stor genomslagskraft aerobics session, ger kaloriintag förblir densamma. Sedan 3500 kalorier motsvarar ett halvt kilo, med denna hastighet skulle det ta nästan två veckor för att bränna bort £ 1. Hoppa rep och kör på 8 miles per timme, dock finns bättre kalori brännare och därför är bättre för att förlora vikt. Var och en av dessa verksamheter skulle bränna cirka 430 kalorier i en halvtimme för samma 160-pound person, skär den tid det tar att bränna £ 1 ner till lite mer än åtta dagar.
  Låt det Lägg upp

  Vissa människor har ett svårt nog passande allt de vill göra i deras upptagna scheman, än mindre att avsätta 30 minuter varje dag för ett träningspass. Lyckligtvis behöver du inte att få dessa 30 minuter görs i ett skott. Enligt Harvard Medical School, kan du dra nytta av att utöva i 10 - till 15-minuters block. Spendera några minuter på träning första sak på morgonen, göra lite mer på eftermiddagen och avsluta träna på kvällen om du behöver för att få in dina 30 minuter om dagen.

  Cardio, Styrka, Intensitet

  Du kan vara benägna att spendera all din tilldelade tid på aeroba aktiviteter som får din puls upp för att göra det mesta av en 30-minuters träning. Dock råder Department of Health och Human Services blanda i lite styrketräning med din konditionsträning. Det bränner kalorier bara för att behålla muskler, så att bygga muskler kommer att göra din icke-workout timmar mer produktiv. Rekommendationen är att bedriva aerob aktivitet fem dagar i veckan och använda de andra två dagarna för styrketräning. Och den goda nyheten är att du inte behöver öka intensiteten för att kompensera för bara spendera 30 minuter om dagen på din träning. Måttlig aktivitet är tillräckligt för att få din kropp att bränna bort pounds, och kan omfatta aktiviteter som golf (utan vagnen) eller låg påverkan aerobics. Det är inte att säga att du bör undvika högintensiva aktiviteter om du gillar dem. Intensiv träning kan bestå av en omgång badminton, inlines eller stor genomslagskraft aerobics.
  Öka nyttan med Diet

  Motion är inte det enda sättet att gå ner i vikt. Kost är en viktig faktor också. Om du vill öka viktminskning effekter av din vecka träning, kommer en hälsosam diet gör det för dig. Mayo Clinic rekommenderar att skära 500 kalorier per dag från din kost för att förlora ytterligare en pund varje vecka. Det är klokt, men att rådfråga din läkare innan du påbörjar ett nytt viktminskningsprogram som innebär träning och förändringar i din kost.