| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Andningsövningar för Abs

  Vikten av att andas bör inte underskattas. Bortsett från att hålla ditt hjärta att pumpa blod till alla kroppens organ, korrekt releaser andas stress och ångest, förbättrar cirkulationen och engagerar magmuskulaturen. Många yoga och pilates arbetsställningar centrum kring andningstekniker för att stabilisera kärnan och maximera effektiviteten. Även om du inte kommer att få sex-pack abs genom att andas ensam, med fokus på dina djupaste magmusklerna samtidigt öva djupandning kommer att stärka dina inre magmusklerna. Membranet

  Många muskler i bröst, rygg, är hals och mage involverade i andning, men membranet spelar den viktigaste rollen. Bosatta i bröstet hålighet under revbenen, expanderar membranet och avtal med varje andetag, skapar utrymme för luft att komma in i lungorna. När du andas in, membranet kontrakt, så att dina revben att expandera. På varje utandning, slappnar membranet att pressa ut luften ur magen. Täthet i magmusklerna och dålig hållning kan tygla membranet och hindrar den från att helt expandera på varje andetag.
  Andning Posture

  Få ut det mesta av varje andningsteknik genom att praktisera god hållning. I sittande ställning, hålla din ryggrad rak och lång. Dra axlarna nedåt och bakåt, hålla nacken neutral. Utöka dina ben ut framför dig, eller korsa dem i en bekväm ställning. Vila händerna på knäna eller på golvet. Använd en kudde, kudde eller vägg för att hålla kroppen i en bekväm ställning. Alternativt, ligga på rygg på golvet, hålla dina axlar tryckte ned ifrån öronen. Lyft varje ben en i taget, vilket gör det så länge som möjligt och vila det tillbaka på golvet. Placera händerna lätt på magen för att känna din mage uppgång och fall med varje andetag.
  Djup Belly Andning

  djup magen andning hjälper dig att känna igen och fokusera på musklerna associerade med andningen. Som din membran fylls med luft, kommer magmusklerna slappna av naturligt och flytta ur vägen. Din mage blir rundad som membranet expanderar till fullo läge. När du drar in luften i magen, föreställa din membran är en ballong fylls med luft. Styr luften med dina magmuskler när du sakta lossnar från övre delen av bröstet, revben och slutligen din mage. Dra in naveln mot ryggraden för att engagera din inre magmuskeln, den tvärgående abdominis, som du trycker ut den sista biten av luft. Vila en sekund eller två mellan andetagen och upprepa i tre minuter eller längre.
  Skull Shining Breath
  praktiken

  Andning i yoga kallas pranayama. Utövare använder många andningstekniker för att slappna av och fokusera sinnet, förbättrar cirkulationen och stärker magmusklerna. Skull Shining Breath, eller Kapalabhati, kräver en rad kraftfulla utandningar följt av naturliga inhalationer av andedräkt. Även kallad Breath of Fire eller Bellows Breath, griper denna teknik magmusklerna för att pressa ut luft ur lungorna samtidigt förlita sig på ett naturligt andas för att dra luft tillbaka in i lungorna.
  Medveten andning

  Din andedräkt kan hjälpa dig att utföra många magövningar, från enkla crunches till avancerade Pilates rörelser som de hundra eller korkskruv. Börja med ett djupt andetag. När du andas långsamt, börja att utföra rörelsen som dina inre magmuskler engagera. Fokusera på dina andetag när du utför varje repetition, matchar varje rörelse med din andedräkt. Låt dina magmuskler slappna av så mycket som möjligt, att låta andningen att fylla muskeln som du samtidigt förlänga och stärka dina magmuskler.