| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vad är Diametertolerans Motion?

  Diametertolerans träning, mer känd inom fitness industrin som isometrisk träning, hjälper dig att upprätthålla muskelstyrka och toning. När du utför diametrala motion, rör sig de drabbade muskler och leder inte, vilket gör det till ett populärt återhämtning verktyg i fysisk rehabilitering inställningar. Diametric motion är en effektiv muskel-strengthener i vissa lägen, men de största vinsterna i kondition, infoga dynamiska övningar i din diametrala övning fitness regimen också. Exempel på Diametertolerans övningar
  p Det finns en mängd olika diametrala övningar att arbeta armar, ben och core muskulatur. Wall sitter, poserar yoga såsom krigare och Triangeln, och pilates flyttar såsom 100 alla använder isometrisk träning teknik. Till exempel, när du utför en vägg sit, placerar du ryggen mot en vägg och sjunka ner tills benen är böjda i 90 grader. Till skillnad från knäböj, där du sätter din kropp genom ett komplett utbud av rörelse genom att upprepade gånger stå och sitta tillbaka, i en vägg sitter du behålla sittställning, därmed hålla muskler och leder fortfarande.
  Nackdelar med diametrala Motion

  Isometrisk träning tekniker bidra till att upprätthålla muskelstyrka, men de kan inte effektivt bygga det, enligt Mayo Clinic. Även isometrisk träning är till hjälp för att förbättra styrkan i ett läge, är dynamisk träning krävs för att göra vinster över hela rörelseomfång. Mayo Clinic rapporterar också att denna brist på motion inte kommer att hjälpa användarna att göra vinster i prestationsförmågan eller hastighet. Ändå, för friska, läkare och godkända nybörjare eller för dem som arbetar med fysisk rehabilitering, kan en isometrisk träningsprogram att inspirera ett intresse av att fortsätta konditionsträning.
  Fördelar med isometrisk träning

  Även de som endast utför diametrala övningar är inte troligt att observera mirakel-nivå vinster i viktminskning eller utseende, dessa övningar är effektiva för vissa undergrupper av människor. Till exempel kan de som lider av högt systoliskt blodtryck gynnas en isometrisk utbildningsprogram, enligt forskning som publiceras i Journal of American Heart Association. Dessutom kan skadade individer, eller de som lider av artrit och hitta förflyttning av motion smärtsamma, använd isometriska utbildning tekniker för att bibehålla styrka under återhämtningen.
  Tips för effektiv Diametertolerans Övning

  Under isometrisk eller diametrala motion stiger pulsen snabbt. Även om din instinkt vid sådan övning kan vara att hålla andan, kan detta orsaka en farlig stegring i hjärtfrekvens och blodtryck. Kom därför ihåg att andas djupt under pose, in genom näsan och ut genom munnen. Dessutom, för att öka isometrisk träning styrka fördel över ett fylligare rörelseomfång, utför varje övning på en mängd olika djup. Till exempel gör en mur sitta i 30 grader, sedan 60 grader, sedan 90 grader. Slutligen, innan du påbörjar ett träningsprogram - och särskilt om du är gravid eller är en mindre - kontakta en läkare för att säkerställa utövandet är lämplig för dig och för att undvika allvarliga skador