| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur snabb bör en puls att göra en skillnad i en Workout?

  Många motion variationer avgöra din träningsintensitet, men den som du behöver för att övervaka är pulsen. Din puls bör ligga inom ett visst intervall för din träning för att vara effektiv. Om du tränar på en alltför långsam takt, får du inte kalori-bränning, fett-sprängning, kardiovaskulära hälsoeffekterna av att träna på en högre intensitet. Däremot när du tränar på för hög intensitet, du förmodligen inte kommer att kunna upprätthålla den för länge, vilket också förändrar effektiviteten av din träning. Nybörjare

  Din personliga lämplighet nivå är en faktor vid fastställandet din träningsintensitet. När du är nybörjare, rekommenderar American rådet om motion en puls på cirka 50 till 60 procent av din maxpuls. Beräkna din träningszon genom att subtrahera din ålder från 220 för att bestämma din maxpuls, multiplicera resultatet med 0,50 och 0,60. Din träning kommer att producera hälsofördelar om du tränar på denna intensitetsnivå när du först börjar en träningsrutin. Addera Intermediate

  din hjärt-och kärlhälsa och uthållighet förbättras, kommer du kunna träna på en högre intensitet. Justera hastigheten på din träning, som promenader, simning eller cykling snabbare, för att öka din puls. Sikta på att träna på en intensitetsnivå som höjer din puls till mellan 60 och 70 procent av din maximala. Multiplicera din maxpuls med 0,60 och 0,70 för att beräkna din målpuls.
  Advanced

  Pulsen saktar ner som din kondition förbättras. Som svar på detta, måste du träna på en högre intensitetsnivå för din träning för att vara effektiv. Gradvis öka din träning hastigheten tills pulsen når 70 till 80 procent av din maxpuls. Räkna ut dina slag per minut genom att multiplicera din maxpuls med 0,70 och 0,80.
  Components

  Hastighet är inte den enda variabeln som kan öka din puls. Om du går utomhus eller på ett löpband, eller ridning en stillastående eller utomhus cykla, gå eller cykla uppför för att höja pulsen. Du kan göra dina rörelser större att höja din puls, till exempel under en aerob eller steg klass, utföra jumping jacks som är bredare, eller högre från marken. Andra justeringar innefattar öka varaktigheten och frekvensen av din träning för mer hjärta-förbättring fördelar. Du kan också ändra den typ av övning du gör, vilket kan stimulera din puls.