| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Är fett en viktig energikälla under en lågintensiv träning?

  Beroende på intensiteten i din träning, kan kroppen använda antingen kolhydrater eller fett som bränsle. När du deltar i lågintensiv träning, din kropp att använda fett som bränsle dina arbetande vävnader. Trots detta, att om du letar förlora fett och sänka ditt kroppsfett procent, högintensiva pass är mer effektiva eftersom de bränner en totalt sett högre antal kalorier. Lågintensiva övning

  De bara börjar träna börjar ofta sin träning regim med utövandet av lägre intensitet. Enligt MayoClinic.com, är en övning som anses låg intensitet en som kräver din puls för att arbeta vid 40 till 50 procent av sin maximala hastighet. Hitta din maxpuls genom att subtrahera din ålder från 220. Aktiviteter som promenader, börjar yoga, trädgårdsarbete, rengöringsmedel och simma i långsam takt är exempel på lågintensiv träning.
  Fett som bränsle

  Enligt Montana State University, när du är i vila och delta i lågintensiv träning, är fett det dominerande bränslet. Det tar kroppen längre tid att förbereda fett för att användas som bränsle, men när du tränar på en låg intensitet, är din kropp arbetar i en takt som ditt fett metabolisk process kan hänga med. Fettet bryts ned och transporteras sedan till dina arbetande muskler genom blodet. Som din ökar träningsintensitet, dock är kroppen tvungen att använda en större andel kolhydrater, som är begränsade i utbudet, men kan snabbt ge bränsle.
  Vikten av Intensity

  lågintensiv träning kommer att öka antalet kalorier du bränner, rekommenderar American rådet om motion en måttlig till högintensiv träning för kardiovaskulära fördelar. Arbeta ut i ditt pulsintervall, som de uppger är 50 till 80 procent av din maxpuls, innebär att du tränar med en intensitet som är säkert och effektivt. Vid denna intensitet, är både fett och kolhydrater som används som bränsle. Addera förlora kroppsfett
  p Om du är mål är att förlora kroppsfett, högre intensitet träning är mer effektiv. Även om du inte kommer att använda fett som bränsle under din träning, kommer du att bränna ett större antal kalorier. Fett förlust uppstår när du bränner mer kalorier än du förbrukar. Ju hårdare du arbetar, desto mer kalorier du bränner. Dessutom, under lågintensiv träning, är din period av förhöjd ämnesomsättning över. Men, under högintensiv träning, bränner kroppen mer kalorier under två till fyra timmar efter att du har arbetat färdigt ut.