| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur får Yoga Certified

  Yoga verkar vara överallt helt plötsligt. Stora butikskedjor säljer yogamattor och kläder, hälsokost butiker säljer yoga bröd och även små städer har minst en yogastudio. Även hundar kan göra nedåtgående hund studios erbjuder yoga för sällskapsdjur. Ord som "Hatha" och "Ashtanga" har trängt in i lexikon och praktiker kan välja mellan en svindlande mängd stilar. Olika skolor har olika krav för certifiering, men undervisa yoga i någon stil har blivit ett lönsamt yrkesval. Saker du behöver
  Beslutad yoga
  yogalärare skolan
  Yoga med lärare certifieringsprogram
  Yoga läroböcker
  undervisning pengar
  Visa fler instruktioner
  1

  Hitta en stil av yoga som genljuder med dig och fördjupa dig i det dagliga yoga i flera år. Den amerikanska Yoga Association varnar att yoga är inte bara asana praktiken, det är ett djupt engagemang för etisk levande. Till exempel, den Jivamukti skola i New York sympatiserar vegetarianism så viktigt att öva på en yogi förbundit sig att ahimsa, eller icke-våld.
  2

  Hitta en lärare som du älskar, och under hennes ledning, studie de stora yoga texter, såsom Patanjalis Yoga Sutra, Hatha Yoga Pradipika och Bhagavad Gita. Många yoga skolor kräver att deras lärare uppvisar god kännedom om dessa arbeten samt världens filosofi. Vissa kräver även sanskrit klasser för lärare som söker certifiering.
  3

  Tala med en betrodd lärare om kraven för att bli certifierad att undervisa på din skola eller i din valda metod. Eftersom yoga var traditionellt gått ner en-mot-en, med en student lärling i en älskad lärare, vissa skolor kräver sina lärare att gå igenom att skolans utbildningsprogram i syfte att lära ut det. Andra accepterar lärare som studerade utanför skolan så länge som läraren visar färdighet i stil med yoga skolan erbjuder.
  4

  Börja en intensiv studie av fysiologi och anatomi. Grundlig kunskap om hur muskler och skelett system fungerar är viktigt för att styra eleverna säkert och effektivt i poser.
  5

  ansöka om och få acceptans för ett lärarprogrammet. Räkna med att studera i minst ett år. Iyengar Yoga certifiering program, till exempel, kräver studenterna att träna för ett år innan den nivå I undersökningen och ytterligare ett år innan den nivå II undersökning. Level II-certifiering är minimikravet att undervisa klasser Iyengar yoga. Betrakta en Yoga Alliance registrerade skola om du är i USA. Efter avslutad 200-timmars program och passerar certifieringsprov, kommer du att bli en Yoga Alliance registrerat Yoga Teacher.