| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Crescent Utfall vs Low utfall

  Även om du kan känna det bränna mest i dina quadriceps när man gör månskäran utfall och låga utfall, dessa två yogaställningar, eller asanas, engagera hela din kropp från tips eller dina fingrar till tips på din toes.They ger en bra hela kroppen workout, stärka din rygg, ben och överkropp samtidigt förbättra balans och flexibilitet. I både växande och lågt utfall främre benet är böjt så nära 90 grader som möjligt, är låret parallellt med golvet, är det bakre benet rakt och den bakre tårna är böjda under. I denna orientering, både fram och bak quadriceps är på jobbet. Dock innebär skillnaderna i dessa förändringar fokus från det nedre kroppen för låg utfall till överkroppen i Crescent lunge. Muskler Arbetade

  Både låg-och halvmåne utfall engagera quadriceps, hamstrings, glutes, och gastrocnemius - vadmuskeln. I halvmåne utfall, armarna är overhead och torson är vinkelrät mot golvet, så att de övre ryggmusklerna samt armar - både biceps och triceps - aktiveras i större utsträckning än i lågt utfall. Den låga utfall, med torso på en 45-graders vinkel mot golvet, använder de låga ryggmusklerna, speciellt Erector spinae, samtidigt som de utmanar quadriceps och mage i större utsträckning.
  Arms, palmer, och fingrar

  i Crescent utfall, bör armarna ligga i linje med öronen. Handflatorna vända in och kan antingen vara parallella med fingret engagerade och spred eller trycker mot varandra med varje finger beröring. I låga utfall, armarna är ner mot golvet med handflatorna antingen rakt mot golvet eller vilar på en upphöjd blocket. För en mer utmanande lågt utfall, kan du dela ut mer tyngd till quadriceps genom att vila fingertopparna, med väldigt lite i vikt, på golvet eller blocket. Detta ställer de flesta av vikten på quadriceps och magmusklerna.
  Variationer

  En av de vanligaste variationerna halvmåne utfall är armarna bakom ryggen med din armarna raka och fingrarna knäppta. Armarna rör inte kroppen, utan de når mot vaden för att lyfta bröstbenet mot taket. Detta öppnar den främre kroppen som en back böj. Den vanligaste variant av den låga utfall finns att sänka ryggen knäet. Detta gynnar individer som har svaghet i quadriceps eller problem balansering.
  Muskler sträckt

  Både halvmåne och låga utfall sträcka på höftböjarmuskelaturen. Emellertid är sträckan större med halvmåne utfall på grund av bålen är vinkelrät. Dessutom når armarna över huvudet i Crescent lunge vidare sträcker korsryggen samt hela framsidan kroppen, inklusive magmusklerna, pectoralis major i bröstet och subscapularis - en muskel på skulderbladet ligger nära armhålan som sträcker sig in i huvudet av överarmen ben, eller humerus.
  Överväganden
  p Om du har snäva benmuskler, kan du hitta den låga utfall för svårt eftersom vinkeln på torso skiftar mer tyngd till det främre benet. Månskäran utfall distribuerar din vikt jämnare. Att behärska något av dessa utgör, måste både kropp och själ vara närvarande.