| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • De bästa övningarna för Smith Machine

  The Smith maskin är en enhet många tyngdlyftare använder för att träna både sina övre och nedre kroppen. Den har en skivstång som glider upp och ner, men rör sig inte framåt eller bakåt. Den Smith Maskinen är också utrustad med två säkerhets hakar som håller stången på ett par av säkerhetsskäl pinnar. Detta gör att tyngdlyftare att träna utan att behöva be en annan person att upptäcka dem under en övning. Bänkpress

  bänkpress är en övning för att använda för att bygga bröstmusklerna. Om du vill använda en Smith maskin för denna hiss måste du skjuta en vikt bänk under stången, eftersom Smith maskinen inte har en bänk fastsättning. Se till att placera bänken så mitten av staven är över mitten av bänken. Lägg till några vikter på varje sida av baren, sedan lägga sig ner på bänken. Nå upp och placera händerna på stången vid axelbredd med en overhand grepp. Skjut stången tills armarna är fullt utsträckta, sedan lätt flytta händerna bakåt mot dig så de säkerhetskrav krokar som håller stången på Smith maskinen är klar för stöd pinnar.

  Att börja övningen, lägre bar ner till ungefär en tum från bröstet. Håll positionen och räkna till en, sedan trycka upp vikten tills armarna är sträckta. Upprepa rörelsen för 10 repetitioner. Efter din sista repetition, vrid händerna borta från dig så säkerhetshakar håller stången på stöd pinnar. Se till att baren är säker innan du sätter upp för att få bort från bänken.
  Skuldra pressar

  skuldra pressar är en övning för att använda för att utveckla både axlarna och triceps muskler. Om du vill använda en Smith maskin för skuldra pressar, placera en vikt bänk under mitten av baren. Lägg till några vikter på varje sida av baren, sedan sitta ner på bänken. Placera händerna på stången vid axelbredd med en overhand grepp. Till att börja hissen, trycker upp med båda armarna, sedan flytta dina händer mot dig så säkerhetshakar inte träffar de stödjande pinnar. Sänk stången ner till strax förbi hakan, skjut den tillbaka upp för att avsluta upprepningen. Gör 10 repetitioner, sedan tillbaka säkerheten krokar till stöd pinnar.
  Knäböj

  Knäböj är en övning för att använda för att utveckla quadriceps musklerna i benen . Om du vill använda en Smith maskin för knäböj, skjut bar tills den är i ögonhöjd och därefter returnera säkerheten krokar till stöd pinnar. Lägg vikter på båda sidor av baren, skjut huvudet under stången och centrera den på övre delen av ryggen strax nedanför axlarna. Placera händerna på stången något bredare än axelbrett med en overhand grepp. Till att börja övningen, flytta händerna bakåt mot dig för att ta bort säkerheten krokar från stödjande pinnar. Böj på knäna tills låren är parallella med golvet. Stå tillbaka upp direkt för att avsluta upprepningen. Upprepa övningen i 10 repetitioner, sedan tillbaka säkerheten krokar till stöd pinnar. Se till att baren är säker innan du kliver ut från under den. Addera