| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Instruktioner om gym maskiner

  Även fria vikter betraktas allmänt som den överlägsna formen av styrketräning för de flesta idrottsmän och fitness entusiaster, vikter är oftast en del av ett träningsprogram. Vikter används för övningar isolering styrka, så att du kan rikta en viss muskel eller muskelgrupp utan att engagera andra att hjälpa till. Att veta hur du använder gym maskiner och utföra rätt teknik är avgörande för att förebygga skador och uppnå önskade resultat. Instruktioner
  1

  Boka en introduktion med en fitness professionell. När du går med i ett gym är det en bra idé att träffa en tränare som kommer att visa hur man använder varje bit av gymutrustning och hur man ska utföra den rätta tekniken. Ofta gånger gym kommer att ha en tränare visa dig runt gratis.
  2

  Ställ gymmet maskinen till rätt inställningar. Se till att stolen är i rätt höjd och kuddar och rullarna är på rätt avstånd och vinkel beroende på maskinen och krävs övning. När du använder en maskin bänkpress, till exempel, bör du justera sätet så handtagen är i linje med mitten av bröstet. Addera 3

  Välj lämplig vikt. Detta kommer att variera beroende på ditt mål. För hypertrofi (ökad muskelmassa), väljer en vikt som kommer att bli omöjligt att lyfta efter att ha utfört åtta till 12 reps. Om du försöker att tona upp utan att bygga bulk, välja en lägre vikt och utföra fler repetitioner. Oavsett ditt mål, utföra rätt teknik är viktigare än att lyfta tunga vikter och kommer att leda till mer effektiva vinster och en minskad risk för skador.
  4

  Kom ihåg att andas. Det är inte ovanligt att se rödbrusiga personer som använder vikt maskiner medan du håller andan. Andas ut när du ansöker kraft och andas in när du släpper vikten att reglera andningen och se till syre når de arbetande musklerna.
  5

  vikter och repetitioner som du framsteg. Även detta beror på ditt mål. Öka vikten när du blir starkare att fortsätta överbelastning av muskler, inte se din styrka vinster inte platå.
  6

  Du ska inte låsa ut armar och ben när de utför förlängning övningar såsom axel press, bänkpress och benpress. Detta kommer att säkerställa dina leder inte överbelastas och kommer att förhindra skador.
  7

  Torka av maskinen efter användning för att hålla det hygieniskt för andra gym användare.