| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Vilken Muscle Har Kettlebell Halo Övning Hit?

  En kettlebell ger en intensiv träning för alla dina stora muskelgrupper. Detta motstånd-utbildning verktyg har utvecklats mer än 300 år sedan av ryska strongmen att förbättra sin uthållighet, styrka, balans och flexibilitet. Inte längre förbehållen strongmen har kettlebells gjort sin väg in i de flesta gym. Plocka upp en klocka och prova halo övning för en himmelsk core-stärkande träningspass med en extra överkroppen bonus. Kettlebell

  En kettlebell liknar en kanon med ett handtag. Vikterna på klockorna varierar. Den amerikanska rådet om Motion rekommenderar en startvikt mellan 8 och 15 pounds för kvinnor och 15 till 25 pounds för män. Välj en bekväm vikt som du kan använda för att fylla åtta till 15 glorior i varje riktning. Addera Halo

  I halo övningen, passerar kettlebell runt huvudet i form av en gloria. Stå rak och placera fötterna höft bredd isär. Håll klocka framför bröstet med handtaget pekande nedåt. Tag i handtagen, men vänder mot botten av bell upp. Andas ut och lyft klockan över huvudet. Något böja armbågarna så klockan börjar bakom huvudet. Håll armbågarna böjda och ringa på klockan runt huvudet i en medurs. Utföra upp till 15 glorior och sedan ändra riktning och utför lika många glorior.
  Kärna

  När du utför halo, dra in naveln mot din ryggrad. Din tvärgående abdominis plattar magen, agerar som en korsett för att hålla dig hårt och stabilt runt mitten. Den halo stärker din kärna som du skifta vikt runt huvudet. Din mage kontrakt motvikt till vikten av klockan och hålla din torso från att flytta från sida till sida. Rectus abdominis, ner i mitten av buken, kontrakt när du tar kettlebell framåt, vilket orsakar en förkortning av avståndet mellan dina revben och höfter. Dina sneda, längs sidorna av buken, kontrakt när klockan passerar på varje sida och du något böjda i sidled för att förkorta avståndet mellan bröstkorgen och höftbenet.
  Överkroppen

  halo förbättrar också muskeltonus i dina armar och axlar. Musklerna i axlar kontrakt och ökad rörlighet som du vrider klockan runt huvudet. Triceps på ryggen av överarmarna och biceps på fronter av överarmarna förbli i ett sammandraget tillstånd att stödja böjda armbågen ställning.