| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Back & Neck Golf Övningar Stretch

  Stretching är ett utmärkt sätt att bevara den totala gemensamma flexibilitet och förbättra cirkulationen. Repetitiva rörelser som de som finns i golf rörelser och arbetsställningar kan, över tiden, skapa stela muskler och smärta. Av denna anledning är det viktigt att kombinera en regelbunden stretching rutin för att förhindra framtida problem. Stretching övningar som en del av en daglig rutin och innan ett spel avsevärt förbättra prestanda, nivåer energi och hela kroppen flexibilitet. Detta gäller särskilt om övningar som riktar musklerna mest används i golf såsom nacke och rygg. Övre Tillbaka Sträcker

  Targeting den övre delen av ryggen regionen kommer att vara mycket användbart för att förhindra framtida stelhet och smärta orsakade av stress till axeln och övre ryggen efter att ha stått i en framåtböjd hållning under långa tidsperioder. Sådana stretchövningar är enkel och tar bara några minuter varje dag. De kan göras före och efter ett golfspel och under några minuter på morgonen. Genom att sträcka armarna ut framför kroppen, förregling fingrarna med handflatorna vända bort från dig

  Start. Håll armarna rakt framför kroppen. Låt axlarna att röra sig framåt och pressa händerna utåt tills du känner en stretch i övre delen av ryggen. Upprepa detta två eller tre gånger.

  Sitt på golvet, sträck ena benet ut och stoppa in den andra i så att foten vidrör ditt lår. Nu luta din raka ben med fingrarna når mot tårna. Gå så långt du kan hålla ryggen rak (ej avrundat). Gör detta två eller tre gånger och känna stretch i ryggen när du flyttar. Addera Lägre Tillbaka Stretch

  nedre delen av ryggen är ett av de områden av kroppen som lider mest av repetitiva dålig hållning och repetitiva rörelser. Den nedre delen av ryggen utvecklar en hel del stress från böjning och vridning. En golfare vrider ofta överkroppen och därför flexibilitet i de nedre ryggmusklerna är avgörande för att förhindra spänningar och förbättra prestanda.

  Stå med benen isär, rakt ner från höfterna och fötterna pekande framåt. Placera händerna på korsryggen och höfterna, sänk hakan mot bröstet och arch ryggen försiktigt. Stå så här i 25 sekunder, slappna av och upprepa.
  Neck Sträcker

  halsen tar absorberar en hel del stress när du spelar golf på grund av den stående arbetsställning där axlar och nacke är något böjd framåt och åt sidan. En bra stretching övning för detta som bör göras ofta under dagen är att vila hakan på bröstet när du står rakt. Låt huvudet falla framåt, sedan släppa ditt huvud till vänster och sedan till höger på detta sätt, håller den i varje position i några sekunder. Rulla inte ditt huvud.
  Whole Body stretchingövningar

  För bästa resultat i flexibilitet och förbättrad energi, är det viktigt att kombinera hela kroppen stretching övningar regelbundet, liksom fokusera på specifika problemområden.