| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man gör Isometriska Neck Övningar

  Isometriska hals övningar kan lindra nacksmärta från skada eller påfrestning. En isometrisk träning är när en muskel grupp avtal utan att engagera andra muskelgrupper. Dessa är bra övningar för ung eller gammal.
  Även de i bästa hälsa kan ibland drabbas av värk i nacken. Det kan orsakas av över utöva, bär för mycket vikt eller bära vikt som är obalanserad, eller ens något så enkelt som felaktig position. Innan du kan väl göra någon isometrisk hals övning, måste du först ha ordentlig hals inriktning, vilket också tas upp i den här artikeln. Instruktioner
  korrekt inriktning och bedriver någon
  1

  Sitt bekvämt i en stol. Se till att din käke är sära och dina ögon är rakt fram. Föreställ dig att det är en sträng fäst vid den övre delen av bröstkorgen, precis under halsen. Föreställ någon bogserbåtar försiktigt på strängen framåt och något uppåt. Känn hur du bröstet lyfter upp och halsen förlängs. Om du tycker att det är att anstränga nacken alls, prova att dra nacken rak rygg. Du siktar på öronen att vara direkt över dina axlar
  2

  Övning One:. När du är i din rätt inriktning, stå eller sitta bekvämt i en stol. Placera en hand på sidan av huvudet, med hjälp av fingrarna till kopp toppen av huvudet.
  3

  försiktigt och sakta pressa huvudet mot din axel (samma sida som din hand på huvudet), medan du andas in och ut. Gör detta för fem andetag.
  4

  tillbaka till din ursprungliga korrekt inriktning och göra steg 2 och 3 med den andra handen.
  Övning Två

  5

  Sätt händerna bakom huvudet med fingrarna knäppta.
  6

  Push huvudet försiktigt mot dina händer. Använd dina händer för att hålla huvudet från att flytta. Du bör känna musklerna i nacken åtdragning lite. Tänk dig att din panna och haka gå tillbaka samma sträcka. Ingen del av huvudet och ansiktet bör involveras med denna övning mer än någon annan.
  7

  Upprepa detta 8 till 10 gånger. Three Addera ditt Motion
  8

  Placera dina händer på din panna med dina mellersta fingrar vidrör.
  9

  Försök dra ditt huvud framåt, men använd dina händer för att hålla huvudet från att röra sig för mycket.

  10

  Upprepa denna motion 8 till 10 gånger. Addera