| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Lossa teknik innan stretching övningar

  När det gäller att stretching för flexibilitet och förebyggande underhåll, människor faller ibland in i en av två ytterligheter: de vägrar att sträcka alls före ett träningspass eller de utför statiska sträckor som kan göra mer skada än nytta . Stretching har sina fördelar, men det är oklokt att hoppa in i en stretching rutin kallt. Innan stretching, bör du engagera dina muskler, senor och ligament på olika sätt för att lossa dem ordentligt. Dynamisk Warm-ups

  Fånga en glimpes av världsklass idrottare innan några större idrottsevenemang och du kommer att se dem värma upp med lätta övningar. Jogging och perfoming höga knän, vändningar bål och andra övningar som trycker dina leder till deras maximala intervall utan att överskrida den kan förbereda dig för påfrestningarna i ett träningspass eller en mer intensiv stretching rutin. Warm-ups ökar blodflödet, höja din kroppstemperatur och kan minska risken för skador. Addera Aktiv Stretching
  p Om du ska stretcha innan ett träningspass, aktiv sträckor är vägen att gå, enligt träningsfysiolog Jessica Matthews. Aktiva sträckor härma sport-specifika rörelser som förlänger fascia och bindväven runt musklerna samtidigt funktionellt förbereder kroppen för rörelse. Utföra lunges är ett exempel på en aktiv stretch för att förbereda kroppen för att köra.
  Massage

  Ibland försöker förlänga och stretcha musklerna genom dynamiska rörelser är lättare sagt än gjort, speciellt om du arbetar med kroniska skador och täthet. Sport massage terapi kan förebygga skador och förlust av rörlighet, återställa rörlighet skadad muskelvävnad, och förlänga livslängden på din idrottskarriär. Om du inte vill betala en expert för att göra det åt dig, investera i en skum rulle, vilket gör att du kan massera själv. A 2011 studie utförd av forskare vid universitetet i Granada föreslog att preworkout massage minskar muskelspänningar, men gav inte förbättringar muskulös prestanda.
  Nedkylning

  Precis som dina muskler kan strama upp smärtsamt om du sträcker dem kallt utan att lossa dem först innan du tränar, inte svalna ordentligt efter träningen med lätt motion och tekniker lossnar kan påverka dina muskler. Intensiv träning resulterar i mjölksyra uppbyggd, och trauma från motstånd övningar kan orsaka musklerna att spasm och skärpa. Koppla av dem efter ett träningspass med samma tekniker som du använder innan träning. Om du vill göra statiska, eller hålla sträckor, nu är det dags. Överväg att lägga värme och sessioner isbildning både före och efter din träning för att främja läkning och tillväxt till ansträngda muskler.