| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Pilates Band övningar

  Använda en Pilates bandet är en bra ersättning för en mycket dyr Pilates reformator. Pilates band är mycket prisvärda och lika effektiv i vissa övningar som en reformator. Om du letar efter några övningar att göra med dem som kommer att tonen och dra åt din kropp, Pilates band lämpar sig för en mängd olika övningar och ger precis rätt mängd av motstånd för att göra din Pilates träning mer effektiv. Här är några övningar du kan göra med din Pilates band. Motstånd Push-up

  Detta är en bra övning att göra om du letar efter bättre definition i dina triceps och biceps, samt en åtstramning i din kärna. Fördubbla motstånd band och sträcka ut den över skulderbladen som du sjunka in i en planka position. Du ska börja göra regelbundna armhävningar som du håller vardera änden av den dubbla motstånd band i dina händer. Kom ihåg att i Pilates, är syftet att göra långsammare, mera koncentrerade reps i lägre mängder än att göra en stor mängd av snabba repetitioner. Så försök att göra fem motstånd armhävningar per set, med en räkning av tre går upp och räkna till tre sänka dig själv.
  Motstånd Crunch


  motstånd kritan kommer ger dig en chans att tona din kärna, samt arbetar höfterna. Fördubbla motstånd band och luta dig tillbaka på en matta, placera bandet över naveln. När du knapra uppåt, ska du använda dina händer för att dra ner på bandet, vilket gör det svårare för dig att kritan uppåt. Pilates crunches är något annorlunda än vanliga sådana, kom ihåg att gå långsamt, börja med din ryggrad i neutralläge, och sedan "scoop" magen ner till golvet när du kritan uppåt. Föreställ naveln dras mot golvet med ett snöre för bästa resultat. Gör en uppsättning av åtta och upprepa två eller tre gånger.
  Bicepscurl

  Tone och stärka armarna utan vikter med en Pilates band. Lay bandet ner på golvet och knäböja på det. Gripande din Pilates band på olika platser kommer att ändra motståndsnivån. Om du greppar den längre bort från dina knän, kommer du vara på en nybörjarnivå, medan om du greppar det nära till knäna, kommer motståndsnivån vara att en avancerad Pilates utövare. Hitta en plats där du är bekväm, men ändå utmanas. Ta tag i bandet och dra upp det framför dig som om du gjorde en bicepscurl. Om du inte känner dig själv anstränga efter 8 reps, då du behöver ändra ditt grepp för större motstånd. Gör två eller tre uppsättningar.