| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Har din attityd påverka hur mycket du tränar?

  Vissa människor inte kan få nog på gymmet, medan andra hatar det så mycket att de inte kommer att kliva in en fot i den. Sedan finns resten - de som fruktar varje träningspass, men kommer motvilligt dra sina kroppar till hjärt maskin bara för att räkna sekunder tills träningspasset är över. Föga förvånande, "Science Daily", säger din attityd har en betydande inverkan inte bara på hur mycket du tränar, utan även på hur konsekvent din träning kommer att bli. Positivt tänkande

  Folk som älskar att träna är mer benägna att hålla sig till en övning rutin, säger Nemours Foundation. Upptäcka en positiv inställning till motion kan vara så enkelt som att hitta en sport eller träning som du tycker om. Du behöver inte nödvändigtvis att jogga på löpband eller slå den elliptiska, i stället kan du prova vandring, badminton eller golf, bland andra sporter. Det viktiga är att hitta den eller de verksamheter som fungerar för dig att undvika tristess och hålla upphetsad om din kondition.
  Negativa tänkande

  Även om du vet att motion är bra för dig, är det svårt att få dig till gymmet när du fruktar tränar, säger fitness författare och tränare Kathryn Smith. För att ändra din inställning om träning, rekommenderar hon erkänner först varför det är att du fruktar det så mycket. Det kan vara att du tycker det är tråkigt att du behöver ett träningspass kompis eller att du inte ser resultat snabbt nog. Överväga att prova nya saker, som Zumba klasser eller yoga, tills du hittar något som är för dig och din kropp - och något som pinnar Addera ditt självmedvetande
  .

  Även om du trivs med att arbeta ute, kan det vara något annat som håller dig tillbaka - känslan självmedveten om din kropp, speciellt när du är i sällskap med smalare, montör individer, "Science Daily", förklarar. Denna uppfattning är vanligt bland överviktiga kaukasiska vuxna. Lyckligtvis finns det sätt att övervinna din rädsla, säger personlig tränare Robyn Morrisette. Du kan ringa gymmet ägaren för att fråga om demografin i klienterna så att du kan välja ett gym som bäst passar dina behov och förväntningar. Du kan också prova motion video hemma.
  Obsession

  Inte alla tillbringar timmar på gymmet av kärlek. I själva verket, ibland din inställning till träning kan bli en farlig besatthet. Om du känner att ditt liv kretsar kring din träning, kan du lida av motion bulimi, säger Jed Foundation. Symptom på denna sjukdom inkluderar att alltför berörda med kroppens utseende, hoppa ut på sociala funktioner för att gå till gymmet, depression, isolering, utövar medan skadade eller sjuka och känner att du inte kan sluta träna. Om du misstänker att du har motion bulimi, tala med en läkare eller terapeut för att hitta den bästa behandlingen för dig.