| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Bowflex löpband Underhåll

  Bowflex tillverkar en rad av löpband med många funktioner för att förbättra din träning. En provtagning av modeller tillverkade av bowflex inkluderar serie 3, serie 5 och serie 7 löpband. Några vanliga funktioner du kan förvänta inkludera kontinuerlig kraftig motor, reglage fläkt, stor löpyta och flera anpassningsbara träningsprogram. För att säkerställa att din Boxflex löpband varar en lång tid, måste du behålla enheten. Rengöring en Bowflex löpband


  Det är viktigt att hålla din Bowflex löpband fritt från damm och skräp. Mattan kommer troligen samla mest smuts och bör rengöras minst en gång i veckan. Skura mattan med en blandning av ett milt rengöringsmedel och fuktig trasa. Följ spårlinje hos bandet för att bli av den mest uppbyggd. Rotera remmen genom spinning undertill av Bowflex löpband för att exponera olika delar av mattan. När du har rengjort hela ytan, låt dem lufttorka. Alla andra ytor i Bowflex löpband kan dammas med en ren och torr trasa. Varje månad

  , bör du utföra en djupare rengöring av din Bowflex löpband. Koppla ur enheten innan rengöring. Skruva loss locket till motorn och vakuum ut insidan områden i facket med en handhållen bifogad fil. Sätt tillbaka locket och sedan upprepa en rengöring av mattan, display och ledstänger.
  Justera bältet av Bowflex löpband

  Under användning, kan du behöva att justera bältet för att hålla spänningen tight. En lös rem kan leda till skada och påverka din steglängd. Kontrollera remspänningen varje par veckor för att se till att det förblir stram. Hitta bältet justeringen på basen av enheten. Använd en insexnyckel för att dra åt skruvarna på bandet justering hårdare. Bara vända bältet justeringen ett ¼ till ½ tum hårdare. Detta bör vara tillräcklig för att hålla tillräckligt med spänning medan du kör. Testa bältet vid en låg hastighet när du är klar för att se till att justeringen fungerade.
  Smörjning

  Var 250 miles eller så kommer du att se ett meddelande visas på elektronisk skärm som talar om Bowflex löpband kräver smörjning. Först köper du en silikonspray från någon järnaffär. Lyft sedan vardera sidan av maskinen bälte och tillämpa en måttlig mängd silikonspray direkt på bandet medan löpbandet är urkopplad från väggen. Anslut löpbandet igen och låt den gå i 15 till 30 sekunder på lägsta hastighet. Stäng av den och dra ut den igen för att upprepa processen. Efter två till tre ansökningar kommer Bowflex löpband vara väl smorda.