| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man undervisar hjärt kickboxning Klasser

  Cardio kickboxning är en av många populära grupp-gympa, kombinerar kampsport rörelser med energi av en aerobics klass. Att lära det, behöver du energisk musik och en workout plan som består av fyra delar: uppvärmning, rytm, en topp och cooldown. En bra cardio kickboxing klass ska köra för 45 till 50 minutes.Many gym och klubbar hälsa kräver certifiering för gruppträning instruktörer, inklusive instruktörer i hjärt kickboxning. Beroende på dina mål, kanske du vill bedriva certifiering genom en lokal skola. Saker du behöver
  Ljudsystem
  Workout utrymme
  Visa fler instruktioner
  förbereda området
  1

  Skanna ditt träningspass område för att se till att den är ren , säker och stor nog att rymma din klass.
  2

  Välj din träning musik. Låtarna ska vara hög energi och bilkörning, som salsa eller dansmusik. Undvik snabb, mörk musik som industriell eller vissa techno. Om du har tid, förbereda en mix-CD med låtar som är lämpliga för varje steg i träningen.
  3

  Testa ditt ljudsystem. Musiken ska vara redo att spela när du trycker på knappen. Om du planerar att använda en mikrofon, som att systemet upp också.
  Warmup
  4

  Kör en uppvärmning för de första 10 minuterna av klassen.

  5

  Börja med sträckor. Gör grundläggande sträckor och utbud av rörelsemönster övningar för alla delar av kroppen du tänker träna.
  6

  Finish med lätt motion för varje muskelgrupp. Tänk yogaställningar, grundläggande gymnastik eller långsamma repetitioner av slag, sparkar och ställningstaganden.
  Rhythm
  7

  Kör rytmsektion av klass i 30 minuter.

  8

  leda klassen genom sex till åtta komplicerade kombinationer. Börja med den första rörelsen hos kombinationen för fyra eller åtta repetitioner. Lägg till en andra rörelse för fyra eller åtta fler repetitioner. Fortsätt tills kombinationen är klar. Detta gör att varje elev att framgångsrikt utföra varje kombination
  9

  Inkludera minst en kombination vardera:. Stansar (för vapen), guppade och vävning (för samordning), sparkar (för benen), crunches ( för kärnan) och kombinationer inkluderande två eller flera element.
  10

  Övervaka din klass för att se om tempot är för snabbt eller för långsamt. Justera tempo därefter.
  Peaking
  11

  Kör toppen sektionen i 10 minuter, eller två fem-minuters avsnitt med en kort vila mellan.

  12

  upprätthålla maximal ansträngning under toppen sektionen.
  13

  Välj en eller två muskelgrupper att fokusera på för klassen. Kör klassen genom en komplex eller fysiskt-utmanande kombination i fem minuter. Håll din energi upp och uppmuntra eleverna när de börjar tröttna.
  14

  Alternativt kan du använda det här avsnittet för att arbeta på mycket komplexa kombinationer, driver studenten samordning snarare än uthållighet.
  15 < p> Om möjligt, övergång till den mest energiska musiken i din samling under denna del av träningen.
  nedvarv
  16

  Kör cooldown i 10 minuter.

  17

  Börja med långsamma upprepningar av grundläggande rörelser och kombinationer. Detta kan vara en utmärkt tid för att hjälpa eleverna att arbeta på formuläret.
  18

  Avsluta med stretching. Med muskler lösare och trött, kan detta vara en bra tid att hålla sträckor längre och arbeta på flexibilitet. En populär metod är att "gå ut samma väg du kom in", upprepa sträckor från varma upp långsammare och i omvänd ordning.