| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur använder jag en Edge 500 löpband?

  Alla som är allvarligt om kondition bör ha ett löpband eller tillgång till en. Hjärt prestanda är den mätsticka för fitness. Vårdpersonal frågar inte hur mycket vikt du kan lyfta eller hur långt du kan kasta eller sparka en boll. De mäter hjärtfrekvens och blodtryck för att ge dem en uppfattning om din kondition. En väl utformad löpband pass på Edge 500 kan dramatiskt förbättra din kondition profil och hjälpa dig att uppnå en ny nivå av fitness. Instruktioner
  1

  Bekanta dig med Edge 500 funktioner. Få på det och undersöka konsolen. Lär dig var att titta snabbt efter information medan du tränar. Den 500 ger dig all information som behövs för att konstruera en träning och mäta dess fysiska effekter som du slutföra det.
  2 Löpband avläsningar är en stor hjälp för att mäta fitness ansträngningar.

  ta särskild del av hastighetsmätaren, reste distans, förfluten tid och förbrända kalorier under träningspasset. Lämna 500 plan vid första, gå långsamt för att vänja sig och studera konsolen avläsning. Öka sedan löpbandet för att luta och få känsla för handomställaren och naturliga, icke-motoriserade dubbla svänghjul rörelse. Upprepa processen vid lutande ställning.
  3

  Avsätt en viss tid och vissa dagar för ett löpband workout. Gör inte belasta dig med ett dagligt engagemang. Undvik utbrändhet syndrom som går från gung ho till "Åh, nej." Satsa i stället för en alternativ dag rutin, bygger på en belöning dag för ditt hårda arbete dagen innan.
  4 Cycle utbildning är en av de mest effektiva fitness byggare.

  Utveckla ett strukturerat, cyklisk löpband rutin. Till exempel börjar gå långsamt för en angiven tid eller distans, varannan dag, en vecka eller två. Planera avsiktliga ökningar i din fysiska utmaningen nivån varje vecka eller två.
  5

  Börja cykla löpband träning som du så småningom få mer vältränad. Börja en cykel som promenad, jogga, sprinta öka intensiteten. Detta är en non-stop, trefas rutin upprepades två, tre eller fler gånger som din kondition förbättras. Till exempel: Börja gå i en minut. Utan att stanna, skynda till en joggingtur i en minut. Utan att stanna, snabba upp igen till en sprint i en minut. Falla tillbaka till en joggingtur, utan att stanna, efter en minuts tävlar, sedan falla tillbaka till en promenad, utan att stanna, efter en minut av jogging, för totalt fem minuters cykel. Ta en 30-sekunders eller en 60-sekunders vila och upprepa. Använd din konsol för att anpassa denna cykel i termer av hastighet eller tid.
  6 pass som regelbundet schemalagda samtidigt är lättast att införliva i din rutin.

  Struktur din träning för att stretcha, promenera, jogga och sprint så att du spenderar två minuter stretching, två minuters promenad, två minuter jogging och en minut tävlar. Gå från förivrar till jogging, och från jogging till promenader, för samma intervall. Upprepa denna cykel säga en gång per träning att börja med, sedan två gånger efter en vecka eller två, sedan tre gånger efter en vecka eller två.
  7

  Använd ovanstående rutin för att komma in i tillräckligt bra form för att starta över på den första lutande ställning, sedan den andra. Börja ökande tid och hastighet för att fortsätta att lägga till variation och intensitet samtidigt stadigt förbättra din kondition.