| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kan du få en plattare mage Använda en elliptisk maskin?

  Den elliptiska tränare har snabbt etablerat sig som en populär träningsmaskin i hälso-klubbar över hela nationen. Om du använder maskinen på rätt sätt, ofta och under en längre tid, är du sannolikt att gå ner i vikt och få en bra kardiovaskulär träning. Men kommer det att hjälpa dig att uppnå en plattare mage? Vad är en elliptisk maskin?

  Den elliptiska, som är en stationär träningsmaskin, simulerar benet rörelserna hos någon löpning eller gång. Fotplattor stödjer individens fötter genom hela rörelsen. Det är ett bra alternativ för personer som inte vill eller kan inte delta i slagtålig övning. Intensiteten kan justeras till godo någon motionär. Förutom fotplattor, många elliptiska har arm handtag som du drar. Enligt http://www.ellipticaltrainers.com, "Eftersom du är bland de övre 30 procent av din kropp i din träning, kommer resultaten att bli mer effektiva." Larry D. Miller uppfann elliptisk tränare, och han patenterade den 2004. Det är också känt som ett kors tränare eller helt enkelt en elliptisk.
  Elliptiska och muskeltillväxt

  Den elliptiska tränare är utformad för kardiovaskulär träning, för att inte uppnå muskeltillväxt och muskelstyrka. Förmodligen den viktigaste aspekten i plattas magen är att stärka musklerna i buken regionen. När en muskel stärks, är det åt. Tvärtemot vad många tror, ​​behöver du arbeta de djupare magmusklerna och transversus abdominus, även känd som TVA eller "kärnan", i stället för rectus abdominus. Rectus abdominus är den ytliga ab muskler, känd som "sex-pack." Pilates-stil övningar är effektiva plattas magen eftersom dessa engagera dina "core" muskler också.
  Crosstrainers och Core Training

  Du kan använda den elliptiska att stärka din kärna muskler, men du kommer sannolikt att få bästa resultat om du också göra vissa traditionella magövningar som crunches och plankor. Det sättet att träna din kärna medan du använder den elliptiska är att helt enkelt avstå från att hålla i armen handtag, vilket kommer att vara antingen den rörliga typen eller stillastående, utformad för att du ska försörja dig när du flyttar dina ben. Se till att din kärna aktiveras genom att flytta din navel mot ryggraden och att du står upprätt hela tiden spenderas på elliptisk. Addera Platt mage
  p Det finns tre faktorer att tänka på när du vill platta magen. Först måste du se till att din kost är hälsosam och låg i kalorier. Andra bör du delta i en full body styrka träning minst två gånger i veckan, så du bygger muskler. Tre eller fyra gånger i veckan är bäst. Dessa pass kommer att bygga muskler i hela kroppen, vilket kommer att bidra till att hålla din ämnesomsättning hög. En hög ämnesomsättning bränner fler kalorier. Senaste, måste du se till att din kropp fett är låg nog, så din snäva, platt abs är faktiskt synlig och inte dold under ett fettlager.
  Crosstrainers och platt Magar

  elliptiska kan hjälpa dig att uppnå en platt mage, som gör cardio är viktigt att sänka ditt kroppsfett procent. Ju tyngre du är, desto viktigare är det för dig att göra massor av cardio. Eftersom elliptiska är skonsamma, sätter det lite stress på lederna. Detta innebär att det är särskilt bra för tunga personer.