| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • De bästa fria vikt latsdrag övningar

  latissimus Dorsi är stora musklerna i ryggen. Deras primära ansvar är adduktion, medial rotation och utvidgning av armarna eftersom de arbetar nära med musklerna i armar och axlar. Medan det finns maskin övningar att arbeta dessa muskler, det finns många gratis-styrkeövningar, varav de flesta rör en rodd rörelse, som är effektiva. Barbell Bent-over rader

  skivstång överböjda raden är en övning som utförs stående och kan underlätta tyngre vikt. Det är en avancerad övning som nybörjare bör hålla sig borta från. Börja med att antingen huk ner och lyfta stången från golvet eller genom att lyfta stången utanför ett stöd rack. Stå med fötterna axelbrett och med en liten böj i knäna. Böj på midjan så att ryggen är i 45-graders vinkel i förhållande till golvet. Var noga med att inte låta din vikt att komma fram på tårna, bör det alltid vägas på hälarna. Håll skivstång med ett grepp som är något bredare än axelbredd. Armarna ska vara helt utfällda. Bibehålla samma kroppsställning, dra vikten upp mot bröstet och pressa ihop skulderbladen. Sänk ribban tillbaka ner under kontroll.
  One-Arm Dumbbell Rows

  One-arm hantel rader är bra för isolering varje enskild Latissimus dorsi. För att utföra denna övning behöver du en plan bänk. Placera ett knä på bänken och handen på samma sida av knät ner för stöd. Benet som ligger på samma sida som handen håller hantel vidrör golvet. Under hela denna hela övningen, bör ryggen vara parallell med golvet. Om du känner att din rygg övergripande, ser fram emot. Börja med armen som håller hantel förlängs helt mot golvet. Böj armbågen och ta upp vikten tills du armbågen är även med ryggen eller något förbi det. Sänk vikten tillbaka ner under kontroll. När du är klar, upprepa med andra armen.
  Dumbbell Bent-Over Höjer

  hantel böjd över höjning kommer att träna Latissimus Dorsi tillsammans med skuldra komplex. Denna övning utförs i en kroppsställning liknande skivstång Stående rodd i att fötterna är axelbrett, knäna är lätt böjda och du böja vid midjan så att överkroppen är i 45 graders vinkel mot golvet. Börja med armarna fullt utsträckta mot golvet. Varje hand håller en hantel av lika vikt, handflatorna är vända mot varandra och vikterna är nära varandra. Upphandlande musklerna i rygg och axlar, sätta vikterna isär och ut åt sidan. Håll armarna relativt rak tills de är förbi parallellt läge med golvet. Sänk vikterna långsamt och upprepa.