| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man bygger en egen benpress

  Gym medlemskap blir mer och dyrare, och det är tidskrävande att bara köra dit och tillbaka hem. Det bästa du kan göra är att hitta sätt att utöva och lyfta vikter runt hemmet. Det är mycket lättare att hitta sätt att gå och springa än det är att ordentligt lyfta vikt hemma - och då är man tillbaka till spendera pengar igen. Däremot kan en del träningsutrustning göras snabbt. Saker du behöver
  metall fat
  Kedja 5 fot metallstav, 1-tums diameter
  viktskivor
  solstol
  Sittdynor
  Show Mer Instruktioner
  1

  Hitta en nivå område du kan hänga en metall fat från, t ex ett träd med en nivå, tjock gren, eller en oanvänd dörrkarm i källaren.
  2

  Ställ in din solstol i läge för dig att sitta i den för att göra en ordentlig benpress. Du behöver back sänkta, höfterna i linje med ryggen, knäna i linje med dina höfter och en rak linje till hälen. Sätt sittdynorna i solstol.
  3

  Bang ut två jämna fördjupningar för var du vill att dina fötter att vila på sidan av metall fat. Dessa fördjupningar kommer att hålla fötterna från att flytta.
  4

  gör även hål på motsatta ändar av metall fat 1-tums bred. Kör metallstången genom mitten av cylindern. Cirka 6 inches av staven bör sticka ut på varje sida.
  5

  Fäst kedjor på toppen av cylindern, en fot bort från varje sida av tunnan. Hitta var du indragen din fot märken, som kommer att vara mot dig - toppen bör vara 45 grader upp från dessa fläckar
  6

  Häng pipan låg nog för att du ska kunna placera. fötterna på det jämnt medan ordentligt sitter i vadderade solstol. Vira kedjan runt överallt där den hänger från och snäpp tillbaka på sig själv. Detta sätt om någon annan vill använda benpress, kan du ändra helt enkelt höjden på pipan.
  7

  sitta i din stol, placera fötterna i det indragna pipan och trycker upp. Lås inte ut knäna. Sakta föra vikten tillbaka till dig. Om du behöver mer vikt på denna benpress, jämnt lägga viktskivor till metallstänger på båda sidor om pipan.