| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Perfect Push Up Vs. Push Up Pro

  The Perfect Push-Up och Push-Up Pro lovar den ultimata överkroppen träning genom att ge en mer naturlig rörelse till den grundläggande push-up. Båda systemen är nästan identiska, även om det finns lite bevis som visar att de extra fördelar är värt kostnaden. Funktion

  försäljningsställen av dessa system är styret, som är belägna på en roterande skiva som låter dina armar för att rotera naturligt som du höja och sänka din kropp när du gör armhävningar. Systemen säger att du kommer att ha mindre belastning på dina armbågar och handleder när du arbetar på axlar, bröst, armar, mage och rygg, vilket möjliggör snabbare återhämtning och muskeltillväxt.
  Perfect Push-Up

  Perfect Push-Up ritades av en USA Navy SEAL och inkluderar en SEAL-inspirerad träning diagram som beskriver ett korrekt genomförande av den perfekta push-up. När detta skrivs, den perfekta Push-Up säljs mellan US $ 30 och $ 40.
  Push-Up Pro

  Jack Zatorski 2003 push-up världen mästare, stöder Push-Up Pro. När detta skrivs, säljs Push-Up Pro mellan US $ 10 och $ 20 och inkluderar en träning och kost guide.
  Fördelar

  Dessa system säger att nyttan av roterande arm armhävningar är att de arbetar mer muskler samtidigt, vilket resulterar i en bättre träning totalt. Rotationen bidrar till att göra för en mer balanserad och stabiliserade push-up. Men Jay Blahnik, talesman för IDEA Hälsa och Fitness Association, säger, "Push-up är en bra övning precis som det är." Han säger att dessa speciella push-up enheter lägga till ett element av instabilitet i överkroppen som gör att du arbetar hårdare men inte nödvändigtvis förbättrar motion eller resultatet.
  Varningar

  Upprätthålla korrekt form för att garantera säkerheten när de utför någon form av push-up. Överanstränger dig inte till den grad av utmattning. Tillåt rätt tid mellan träningspass för musklerna att läka,. Inte övertränar Addera Winner

  Båda systemen är i huvudsak desamma. The Perfect Push-Up är något dyrare, så om pengar är den avgörande faktorn, är det Push-Up Pro är vägen att gå. The Perfect Push-Up har en lite bättre byggkvalitet och troligen kommer att pågå lite längre och håller bättre på olika ytor.

  Ytterst medan dessa system kan ge en viss fördel över vanliga armhävningar, är det inte tillräckligt stor för att helt stödja en produkt framför en annan, även om fördelen går till Perfect Push-Up. I det långa loppet, är det förmodligen bäst att spara dina pengar och stick med den beprövade.