| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Gör Maskinerna på gymmet verkligen hjälpa att gå ner i vikt?

  Träningsmaskiner ger mer än bara ett sätt att se på TV medan du tränar. De är ett effektivt sätt att bränna kalorier på en hög hastighet för att hjälpa dig att nå dina fett-förlust mål. Oavsett om du nyligen har åtagit sig att komma i form eller har några pounds kvar att nå din idealvikt, du tar ett steg i rätt riktning genom att klättra på en träningsmaskin. Träningsmaskin Kaloriförbränning

  Förlora fett är resultatet av att bränna mer kalorier än du förbrukar, och träningsmaskiner hjälper dig att bränna kalorier snabbt. Om en 185-pound person spenderar 30 minuter på trappsteg maskin eller elliptisk tränare, ska han bränna 266 eller 400 kalorier, respektive. Samma person kan bränna 377 kalorier på en kraftig, 30-minuters träning på roddmaskinen och 466 kalorier under en kraftig, halvtimmes träning på stillastående cykel. Löpband också bränna kalorier snabbt, samma person kan bränna 200 kalorier promenad på 4 km /h och 444 kalorier jogging vid 6 mph
  förlora fett
  MayoClinic.com

  rekommenderar skapar. en daglig kalori underskott på 500 till 1.000 kalorier för att hjälpa till att förlora 1 till 2 pounds av fett per vecka. Även om du kommer att bränna kalorier genom dina dagliga uppgifter, kan en daglig träning på en träningsmaskin hjälpa dig att nå din dagliga kalori underskott. Det amerikanska Department of Health och Human Services rekommenderar att för stora hälsofördelar, du siktar på att få 300 minuters aerob träning varje vecka. Maskiner såsom löpband, cykel, elliptisk tränare och roddmaskin kan varje ge en aerob träning.
  Workout Variationer

  När du tränar på land, Det kan vara svårt att snabbt öka intensiteten i din träning. Till exempel ger cykling uppförsbacke mer av en kaloriförbränning än cykla på plan mark, men det är inte alltid möjligt att hitta en backe. En perk att använda träningsmaskiner i din träning är att du kan göra snabba justeringar av intensitet. På ett löpband, kan du inte bara öka hastigheten på bandet, men också öka lutningen för att lägga till mer av en utmaning. På maskiner som stillastående cykel och elliptisk tränare, kan du öka motståndet med en knapptryckning.
  Träningsmaskin Överväganden

  träningsmaskiner ger vanligtvis uppgifter sådana som avståndet du har rest och hur många kalorier du har bränt. Inte alltför fastna i kaloridata, varnar "Shape" magazine. Maskiner grunda ofta kalori uppgifter om medelvärden som kanske inte korrelerar till din vikt. När du kan skriva in din vikt innan träningen, kommer kaloridata vara mer exakt. Maskiner hjälper dig övervaka din träning. Till exempel, om du sätter ett mål av jogging 5 miles per dag, efter dina framsteg på löpbandet är enklare än att använda en GPS eller stegräknare app på telefonen.