| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man förvandlar en cykel som en stationär cykel

  Cyklister ofta nog inte kan få ut ur huset för att de rutinmässiga cykelturer, detta är vanligt på grund av vädret. Dock är speciell cykling träningsredskap finns att omvandla en cykel i en stillastående cykel. Detta gör inte bara att du kan träna inomhus när dåliga vädret träffar, och hjälper dig att njuta av andra bekvämligheter, såsom TV-tittande under ditt träningspass. En cykel tränare gör detta genom att lyfta ena eller båda hjulen från marken så att du helt enkelt snurra på hjulet när du trampar, snarare än att driva cykeln framåt. Saker du behöver
  Cykling tränare
  Cykel
  Visa fler instruktioner
  1

  Besök en sportaffär och tala med en mäklare. Berätta för dem vad du letar efter i din cykel tränare och hur mycket du vill spendera. Och med augusti 2010, kan cykling utbildare variera mellan $ 100 och $ 500, beroende på vilken stil du väljer. Storleken på tränare du köper bör baseras på det tillgängliga utrymmet i ditt hem för enheten samt storleken på din cykel. Olika funktioner som utbildare kan införliva inkluderar en fläkt, körsträcka disk och lagt trampmotståndet. Välj en som passar dina önskemål och det utrymme du har tillgängligt.
  2

  Överväga att köpa en liten fläkt för att ställa upp framför din tränare för att hålla dig sval när du tränar. Dyrare utbildare har ibland en fläkt bifogas, fansen kommer ofta drivas av el som du trampar cykeln Addera 3

  Köp en tränare och fläkt som passar din budget och utbildningsbehov. . Beroende på storleken på den tränare du väljer, kan din lokala sportaffär erbjuda at-home tränare setup för dig.
  4

  Följ de installationsanvisningar tillhandahålls av cykling tränare tillverkaren. För de flesta cykling utbildare, betyder detta bara bakhjulet på cykeln är fäst på den del av tränare som lyfter hjulet från marken. Vissa lärare har bultar som behöver fästas vid verklig axel för att hålla cykeln på plats. Beroende på komplexiteten av tränare, kanske du måste ansluta den till ett eluttag.
  5

  Testa installationen och inomhus tåg. När du är redo att använda cykeln utanför, helt enkelt vända installationsstegen.