| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Om Distansutbildning Yoga

  Yoga är en uråldrig disciplin med sina rötter i Indien. Dess mål är att förena kropp, själ och ande. Beroende på dina personliga mål, kan det vara en andlig disciplin samt ett sätt att stärka kroppen och fokusera mind.Yoga klasserna vanligtvis undervisas i en yoga studio eller gym, men om det inte finns några studios nära dig, eller om du helt enkelt vill lära sig på egen hand, det finns distansutbildning möjligheter som gör att du kan studera yoga självständigt hemma. Asana Kurser

  Integrativ Yoga Therapy erbjuder ett yogaprogram Home Study som fokuserar på therapetic dimensionen, men det omfattar också Ayurveda, fysiologi och Asanaträning. Slutförande av denna kurs ger studenten 65 timmar mot yoga certifiering (se Resurser).

  Stonebridge associerade Högskolor i Storbritannien erbjuder en online yoga i Hälsa kurs som täcker asana (kroppsställningar) och pranyayma (andningsövningar).

  yogiska filosofin

  Traditionell Yoga Studies erbjuder fyra korrespondenskurser: yogatraditionen, Patanjalis Klassisk Yoga, The Foundations of Yoga och Bhagavad-Gita. Kurserna var skriven och presenteras av Georg Feuerstein, PhD, författare till "The Yoga Tradition" och en yogalärare sedan 1960-talet. The American Institute of Vedic Studies (se Resurser) katalog

  erbjuder en avancerad Yoga och Ayurveda Naturligtvis, varefter studenten skulle vara certifierade som en Yoga och Ayurveda hälsaeducator. Eleverna kan skicka in alla instuderingsfrågor och övningar, och de kommer att betygsättas och ta emot synpunkter och telefonsupport för en extra avgift.

  Yama Studio i Baltimore, Maryland (yamastudio.com) erbjuder distansutbildning program i Yoga Terapi, Yoga Filosofi /Skriften, Meditation utbildning och ayurvediska Wellness principer. Dessa program är utformade för att ge studenterna möjlighet att fördjupa sin personliga praxis och yogalärare kan flytta fram sina pedagogiska färdigheter. Traning
  Yoga

  Aura
  Lärare (se Resurser) erbjuder Yogalärarutbildning Camp-in-a-Box-program för studier hemma leder till en yogalärare certifiering. Studenterna kan specialisera sig på reparativ, unge yogalärare, ordförande Yoga, pre-och postnatal, Vinyasa, meditation och yoga anatomi.

  Chicago tempel Kriya Yoga (yogakriya.org) erbjuder en Hatha yogalärarutbildning och certifiering Home Study Program. Detta är ett omfattande, 12-månaders träningsprogram med 250 timmars undervisning i färdigheter yoga undervisning, anatomi och fysiologi och yoga filosofi. I avgiften ingår en 4-dagars retreat, vilket krävs för certifiering.
  Fördelar

  När du studerar yoga hemma du kan passa in det i din upptagen livsstil. Oavsett om du har ett hem yogastudio inrätta eller du helt enkelt flytta undan soffbordet i vardagsrummet och använda det utrymmet, yoga hemma är en intim, tillfredsställande upplevelse. Du är ensam med asana och inte försöker konkurrera med din freakishly flexibel granne. Du kan fokusera rätt på att finslipa varje asana med begränsad distraktion.

  Studera yoga hemma också sparar pengar, eftersom distansutbildning program är oftast mycket billigare än om du skulle ta samma kurs från en lärare i personen. Addera Certifiering
  p Om du tar distanskurser för att du vill bli en certifierad yoga instruktör, bör du besöka webbplatsen Yoga Alliance på yogaalliance.org till lära sig om deras olika certifiering nivåer. De hävdar också en databas med yoga skolor som är registrerade med alliansen, så kurser som du tar från dem kommer att räknas mot din certifiering.