| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Stärka den långa huvudet på triceps brachii Muscle

  triceps brachii på baksidan av överarmen består av tre separata huvuden: de mediala, laterala och långa huvuden. På grund av var den långa huvudet ursprung, det kan utföra ett större antal gemensamma rörelser än de laterala och mediala huvuden. Gör dina triceps träning två till tre dagar per vecka med en ledig dag i mellan för återvinning. Triceps brachii

  Alla tre cheferna för de triceps bidrar till armbågen förlängning, vilket betyder att de räta armbågarna. Den långa huvudet, dock ursprung högre upp på ditt skulderblad, eller skulderbladet, än de andra två huvuden. På grund av sin ställning, det hjälper också till med axeln förlängning och adduktion. Därför, för att grundligt förstärka den långa huvudet av triceps, träningen bör bestå av armbågen förlängning samt de två rörelserna på axeln.
  Shoulder Extension övningar

  Shoulder förlängning är när du drar överarmarna ner mot baken. Tröjor och rak arm pushdowns är övningar som innebär förlängning av axeln. Att göra pullovrar, ligger vinkelrätt på en plan bänk med dina skulderblad vilar på bänken, böjda knän och fötterna platt på golvet. Håll ett vägt skivstång över bröstet med armarna utsträckta. Hålla armbågarna lätt böjda, sänka ribban tillbaka över och bakom huvudet tills armarna är parallella med kroppen och sedan lyfta dem upp igen. För rak arm pushdown, stå framför en kabeldrag enheten inställd på en hög position. Nå upp och gripa den raka-bar fastsättning med båda händerna. Med armarna mestadels raka och något bredare än axelbrett isär, dra svärdsfäste ner tills armarna är nere vid dina sidor. Därefter, kontrollera den säkerhetskopiera att återgå till utgångsläget.
  Shoulder Adduction övningar
  adduktion

  Shoulder är när du drar ner armarna på sidorna av din kropp. Pull-ups involverar adduktion av axlarna och därmed kommer att rekrytera den långa huvudet av triceps. Nå upp och gripa en overhead bar med händerna som bredare än dina axlar och handflatorna vända bort från dig. Dra din övre bröstkorgen upp till baren och sedan räta ut armarna för att återgå till utgångsläget.
  Elbow Extension Övningar

  övningar Elbow förlängning kommer att stärka alla tre huvuden triceps. Införliva liggande triceps extension och triceps overhead förlängning i din träning. Ligga triceps förlängning görs liggande på rygg på en plan bänk. Håll skivstång över bröstet med armarna raka. Böj armbågarna för att sänka ribban mot din panna och sedan släta ut dem för att föra stången upp igen. Overhead triceps förlängningen innebär innehar en enda hantel overhead. Böj armbågarna för att sänka hantel bakom huvudet och sedan släta ut dem för att få tillbaka vikten upp.