| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur att träna med Simning Vikter

  Simma tränare är överens om att finslipa din teknik i poolen är det bästa sättet att förbättra simma prestanda, men många simmare också lyfta vikter för att ytterligare stärka sin simning muskler. Simma fanatiker kan träna sin överkropp i bekvämligheten av poolen med simma vikter, som är vattentäta simma hantlar. Håll dina simma vikt-utbildningar med hög upprepning och låg resistans för att bygga användbara, muskler istället för oflexibla bulk. Instruktioner
  Swim Tyngdlyftning Tips
  1

  Välj hantlar simma vikt som måttligt är svårt för dig att lyfta, snarare än simma vikter som är nära din maximala lyftkapacitet. Tänk på att en del av den tid som du ska lyfta vikterna genom vattnet, vilket ger motstånd, men gör det lättare att behålla kontrollen.
  2

  Complete två till fyra uppsättningar av tio repetitioner för varje simma vikt motion. En hög upprepning, är måttlig vikt träningspass bättre än att lyfta tunga vikter för att bygga funktionella simma styrka och uthållighet muskel.
  3

  Fokus på böjning och utvidga dina leder till ändarna på sitt sortiment av rörelse medan du lyfter. Underhålla rörelseomfång som du bygger styrka vilket är viktigt för att hålla dina muskler magert och nyttigt för simning.
  4

  Lyft regelbundet för att förbättra din styrka och uthållighet över tiden. Enligt professionell badlagledare Braden Keith, bör de flesta konkurrens-nivå simmare lyfter tre gånger i veckan i ungefär en timme, fritids simmare bör se styrka vinster med bi-eller tri-vecka, 15 till 25-minuters sessioner
  5

  Börja att minska frekvensen av dina lyft sessioner och hur mycket vikt som du lyfter när du är 1 månad från slutet av säsongen.
  6

  Sluta lyft 2 veckor före din mästerskap simtävling.
  Swim styrkeövningar
  7

  Stretch i 5 till 10 minuter innan du börjar lyfta att värma upp dina muskler och minimera risken för skador.

  8

  Lift innan du simma på dagarna som du både träna med din simma vikter och göra varv.
  9

  Stå i poolen med vatten nära till axelhöjd.

  10

  Stärk dina främre deltoids med främre axeln väcker. För att utföra en främre axel höjning, börja med vikter hängande längs sidorna med handflatorna vända tillbaka så att armarna sträcker sig rakt ut från axlarna. Lyft båda armarna upp och framför dig så att simma vikterna är framför dina axlar. Paus för en sekund, sedan långsamt föra vikterna ner till höfterna.
  11

  Arbeta dina laterala deltoids eller lats, med lateral ansats väcker. Håll simma vikter med armarna dinglande framför dig, böjda armbågar och handflatorna vända i. Lyft armarna upp till din sida, pausa när armarna är utsträckta horisontellt från axeln innan han återvänder till startläget.

  12

  Utför pullovrar att stärka dina triceps och pecs. Börja stående upprätt och hålla en simtur vikt över huvudet med armbågarna böjda så att vikten är något bakom dig. Utöka dina axlar och armbågar för att dra vikten över huvudet och framför dig, sedan paus och höja vikten till startpositionen.
  13

  Inkludera upprätt rader i din simma vikt-träningsprogram för att ytterligare stärka dina lats. Håll simma vikter med armarna längs sidorna och handflatorna framåt, lyft vikter rakt upp framför din axel när du blossar armbågarna ut åt sidan. Paus på toppen av hissen och långsamt sänka vikterna som du tar med armbågarna igen Addera