| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man undervisar Water Aqua Aerobics

  Aqua aerobics är ett bra sätt för alla att komma i form. Vattnet stöder faktiskt kroppen, minska påverkan på lederna med cirka 50 procent. Vattnet levererar också 6 gånger motståndet att träna på land. Efter träningen kommer motionärer inte så ont eftersom vattnet bär mindre på musklerna. En positiv faktor är eleverna inte behöver vara simmare. Programmet har skapats för simmare samt icke-simmare. När undervisningen en klass vatten aerobics, finns det några steg att följa för att göra detta till en trevlig klass för studenterna. Saker du behöver
  Fitness jog bälte
  kickboards
  aqua fitness hantel
  boombox
  Cd med upbeat, dansmusik
  Visa fler instruktioner
  Undervisning Aqua Aerobics

  1

  Diskutera vikten av att bära badkläder som inte kommer att glida ner eller att inte avslöja vad som bör hållas privat. De baddräkter ska sitta tätt för kvinnor, och. för män, boardshorts är bra så länge de inte är lösa eller baggy.
  2

  Låt eleverna sätta på en fitness jogga bälte så att de kan känna sig trygga nog att bege sig till djupare vatten för en hela kroppen varm-up session. Se till att varje band bärs runt nedre delen av buken och är tätt nog att det inte kommer att åka upp.
  3

  Instruera eleverna att jogga bredden över poolen. För att slutföra detta, måste eleverna driva fötter och ben i en jogging rörelse med armarna böjda nära sina sidor. Fötterna ska inte kunna röra poolens golv.
  4

  Låt eleverna ta av fitness bälten och chef för grundare vatten. Vattnet bör vara ca bröstet höga eller lite lägre för aerobics att ha en effekt på viktiga muskelgrupper. .
  5

  Ansök dans rörelser till aerobics rutin som genomför armar och ben. Linedance kan användas med dess olika sparkar och vänder samt drag lånade från kampsport. Låt eleverna ta två kickboards
  6

  . Mage kan bearbetas genom att placera varje arm på eget kickboard, eleverna kommer att luta sig tillbaka, föra knäna lätt ur vattnet. Efter att ha avslutat tre uppsättningar av 16 sit-ups, bör eleverna fylla tre uppsättningar av 16 vändningar i samma position.
  7

  Öva kampsporter sparkar som ett sätt att kyla ner och använda stretching rörelser, från sida till sida eller genom att nå uppåt, för att ingå i klassen.