| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Kärna Aqua Aerobic övningar

  Vatten aerobics är ett bra sätt att gå ner i vikt, muskler tonen och ha lite kul. Ofta nyhet gör vatten aerobics - snarare än vanliga mark övningar - är tillräckligt för att hålla kroppen i rörelse. Dessutom håller vattnet på låg kroppstemperatur när du tränar. Din kärna muskler, mage, rygg och muskler bäcken är lätt att räkna ut i vattnet. Grunderna

  Identifiera dina grupper kärna muskler. De centrala muskelgrupper är de som stöder ryggraden. De ligger mellan bäckenet och bröstkorgen. Det finns några mycket enkla övningar görs i vattnet som ska arbeta här gruppen core muskler.

  Jogga på stället. Liknar jogga på land, hålla ihop knäna kommer upp högt för att få ut det mesta av denna träning för abs och bäcken.

  Luta ryggen mot sidan av poolen med armarna sträckta över kanten. Låt din underkroppen flyta närmare ytan och pedal kick. Detta fungerar din rygg och magmuskler samt benen men när du tittar på de grupper core muskler är en eftertanke. Från detta läge kan du dessutom arbeta din kärna genom att sträcka på benen och hålla fötterna ihop. Dra båda knäna mot bröstet och återgå till utgångsläget.

  Stå med ryggen mot väggen i poolen och hålla in kanten med armbågarna. Hålla benen rakt, sätta båda benen upp till en 90-graders vinkel med kroppen. Håll den i 10 till 15 sekunder. Andas långsamt genom övning, böj på knäna och sätta benen ner. Håll ryggen rak för att undvika skador. Denna övning simulerar crunches på land och kommer att arbeta hela buken.
  Nedvarvning

  När du är klar med din träning, är stretching ett bra sätt att kyla ner. Upplevd ansträngning är hur kroppen känns om träningen efter det är gjort, hur svårt har din kropp tror att träningen var? När du arbetar ute i vattnet på upplevd ansträngning är lägre, vilket gör att kyla ner en välbehövlig del av din träning. Ta ena handen och lägga den vid sidan av poolen. Lyft motsatta benet upp och ta tag i det, stretching musklerna något.