| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Varmt vatten Övningar

  Träning i varmt vatten är ett perfekt sätt att komma i form utan att sätta stor press på lederna. Individer som lider av artrit tar ofta upp vatten aerobics eller vatten styrketräning eftersom de fortfarande kan utöva utan ledvärk. Även om du inte lider av artrit, varmt vatten övningar är fortfarande ett optimalt val. Vatten ger motstånd, så enkla övningar blir mer utmanande och bränna fler kalorier. Jumping Jacks
  p Om du är ny på vattengympa, kommer du att finna att hoppa domkrafter kan vara svårt i vatten. Fortsätt att öva att bygga upp din uthållighet. Börja med fötterna på botten av poolen med fötterna om höfterna bredd isär. Böj knäna och hoppa upp så högt du kan. När du hoppar, peka tårna nedåt samtidigt föra armarna över huvudet. Landa mjukt med böjda knän och fötterna höfter bredd isär. Armarna ska vara vid din sida. Jumping jacks är bra cardio pass. Börja med två uppsättningar av 10 jumping jacks. Du kan öka antalet uppsättningar som du gör som du förbättrar din cardio förmågor.
  Midja bantning Övning

  Med ryggen mot väggen av poolen, lägg armarna på kanten av poolen. Sträck båda armarna ut till sidorna för stöd. Håll benen raka och lyft dem tills de är rakt utsträckta framför dig. Andas in och svänga benen till vänster, till höger och föra dem tillbaka till centrum. Andas ut och sänk benen. Upprepa övningen 10 till 12 gånger. Se till att du håller ryggen rak mot väggen under hela övningen.
  Toning Arms

  vikter använder vatten för att tona och skulptera armarna i vattnet . Använd en boll eller en hantel konstruerad för vattnet och använda båda händerna för att ta tag i vikt. Håll vikten under vatten medan du svingar den i en åtta rörelse. Kontrollera att du är i tillräckligt djupt vatten så att du kan hålla vikten rakt framför dig medan du utför denna övning. Lyft huvudet och hålla din nacke, rygg och axlar rakt. Rörelserna ska vara smidigt och kontrollerat så att du inte lägger en onödig belastning på dina muskler.
  Vatten Marching

  Att tona benen, gör raka ben marscherar under vattnet . Stå rak och utöka dina armar och ben medan du mars. Förläng benen rakt framför dig, en i taget, medan du marschera på plats. När marschera svinga din motsatt arm i en kontrollerad rörelse med din sträcker benet. Detta hjälper dig att hålla balansen. Även om du kommer att röra sig långsamt på grund av vattnet, försök att göra rörelserna så snabbt som din kan samtidigt hålla bra blankett. Förutom toning benen, får du också en fantastisk konditionsträning. Börja med att marschera i 2 minuter. Ta en 1 minuters paus och upprepa. Försök att göra tre uppsättningar. Som din uthållighet ökar, kommer du att kunna göra vattnet marscherar under längre tidsperioder.