| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man Stretch Innan uppspelning Basket

  Basket är en av de mest fysiska och populära av alla sporter. Det finns en enorm mängd springa, hoppa och boll skytte, vilket kan ta en allvarlig vägtull på en idrottsman kropp. Att ta sig tid att sträcka kan hålla musklerna från att bli tight och förkortas, vilket kan leda till skador i muskler och leder, som förekommer så ofta i denna slagtålig sport. Saker du behöver
  Basket
  Visa fler instruktioner
  1

  Håll en basketboll i båda händerna något bakom kroppen. Stå med knäna blivit något och knäna pressas ut över tårna. Att hålla höfterna raka och skinkor undangömt, höja basket bakom dig så långt du kan och håll i ca 20 sekunder innan du spelar ett spel och 30 sekunder efter matchen. Sänk tillbaka till utgångsläget. Detta är en utmärkt sträcka för armarna. Upprepa 2 eller 3 gånger.
  2

  Börja sträckan stå upp rakt. Kliv ut med bägge fötterna hålla knäet böjt och bakom tån. Tryck på bakre foten nedåt tills du känner en stretch i vaden. Växla ben och upprepa sträcka på den andra sidan. Detta bör hållas i 20 sekunder innan ett spel och 30 sekunder efter att ha spelat. Denna sträcka är bra för att springa och hoppa.
  3

  Håll en basketboll i luften ovanför ditt huvud, när du står med fötterna shoulderwidth isär. Sakta svinga bollen ner och nå mellan benen. Gör 15 repetitioner innan matchen och 10 repetitioner efter att ha spelat. Denna sträcka förbättrar hoppa och böja.
  4

  Stå med fötterna isär och armarna hängande vid sidorna. Nå tillbaka med armarna så långt som möjligt och hålla armbågarna låsta och handflatorna vända bakåt. Tryck med fingret för att öka sträckan. Håll i 10 till 15 sekunder och upprepa 10 gånger. Denna sträcka är både överarmar och skuldror.
  5

  Antag en stående position med fötterna något isär. Höj armarna till axelhöjd med överarmen i ett horisontellt läge. Böj armbågarna så att händer och underarmar är framför kroppen och handflatorna nedåt. Rotera underarmar och händer upp och tillbaka, förlängning utanför mitt område av kroppen.