| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Steg träning

  Step träning är aerobics träning som innebär att kliva på och av en upphöjd plattform, enligt Merriam-Webster Dictionary, men många steg utbildare innehåller fria vikter och stretching i en träning rutin. Steg motion är en skonsamma träning som kan hjälpa styrka öka muskler och bygga muskler tonen i vissa områden i kroppen, enligt den amerikanska rådet om Motion. Stepping Tekniker

  Ett grundläggande steg rutin börjar med tränare kliva in på en plattform med en fot, placera den andra foten på perrongen bredvid den första, kliva ut med den första foten och ta den andra foten från förra . Håll leder, knän och vrister mjuka och löst för att förhindra kliva skador. Den amerikanska rådet om Motion varnar utbildare att placera hela sin fot på steget plattformen när de flyttar, utan att någon del av den hängande över kanten. Placera ena foten stadigt på golvet, nära plattformen och använda anklarna för att starta mjukt på stepping pad istället för midjan. Behåll rak kropp anpassning som du steg genom att hålla axlarna bakåt och bröstet framåt.
  Vikter

  Lägg variation till den dagliga steg motion rutin genom innehåller hantlar. Den amerikanska rådet om Motion föreslår lyft en hantel med varje hand samtidigt sakta trampa på en plattform eller rest låda. Steg utbildare bör utföra denna träning långsammare än en vanlig steg rutin att förebygga skador, eftersom vikterna är inblandade. I stället för att kliva på plattformen med båda fötterna i en sekvens, utbildare kliva på och av med samma fot, roterande fötter, så att en fot alltid är planterade på golvet.
  Varningar

  Enligt Merck Online Medicinska biblioteket, för mycket steg utbildningsplatser onödig påfrestning på lederna, speciellt knän och höfter. Dr Ayne Furman av American Academy of Sports Medicine varnar för att kliva på en plattform som är för hög ökar belastningen på benen och kan utveckla stressfrakturer. Dr Furman rekommenderar att man använder ett steg bänk kräver inte mer än en 90 graders ben-bockvinkel att kliva på och av.
  Träningsschema

  Planering träningsmål och inspelning framsteg på papper finns två sätt Mayo Clinic läkare föreslår lärare använder för att gå ner i vikt och öka aerob styrka. Mayo Clinic rekommenderar 300 minuters måttligt intensiv aerob träning per vecka för vuxna, förutom några styrketräning. Men början utbildare ökar gradvis rutiner. Starta ett träningspass övning med full gas kan leda till ont eller skadade senor, muskler och leder. Schemalägg återhämtningstid mellan utbildningsdagar för att förhindra onödiga skador. Addera utrustning

  Step träning inte innebära mycket utrustning, men vissa tillbehör kan öka framgången för träningen . Vissa lärare spelar upbeat musik under träningen för att stanna motiverade och strömförande. Andra alternativa hantel övningar viktklassen med traditionell steg utbildning för att arbeta låren, skinkorna och armar. Workout entusiaster bör också bära korrekt montering skor för att förhindra glidning och bör hålla en vattenflaska till hands för att stanna hydratiserade.