| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hemma Lower Back Pain Treatment

  En öm rygg kan försvaga den mest lämpliga för personer, oavsett om de är byggnadsarbetare eller kroppsbyggare. Det finns tillfällen när ryggen kan ge dig tecken på att det bär ut. I andra fall kan du känna dig fin en stund och sedan kollapsa i spasmer i nästa. För båda fallen, det finns sätt att lindra ryggsmärtor hemma, förhoppningsvis, förhindra ytterligare skada tills du kan se en professionell. Vilopositioner
  p Det finns två vilolägen som du kan göra för att lindra ryggvärk, särskilt i början. I ett läge, bör du ligga på rygg med benen utsträckta och armar vid din sida. Placera en kudde bakom huvudet och en kudde eller filt under knäna, vilket gör dina ben för att bilda en liten vinkel. I detta läge, bör din ryggrad vara helt platt på golvet.

  Annan ståndpunkt innebär användning av en stol. Denna position är särskilt fördelaktigt att lindra nedre ryggsmärtor. Placera en kudde på en stol. Ligg på rygg med armarna åt sidorna och en kudde under huvudet. Vila vaderna på stolen så att dina lår är vinkelrätt mot golvet.
  Stretching

  För mindre smärta eller stammar muskel, sträcker ryggen eller stödja muskelgrupper kan lindra spänningar. En piriformis muskeln stretch kan hjälpa till att lindra nedre ryggsmärtor. Detta görs genom att ligga på rygg med vänster ben upp med foten på golvet och höger fotled ovanpå vänster knä. Detta bildar en ihålig triangel. Se till att din nedre ryggen är platt på golvet. Inter-knäppa fingrarna bakom din vänstra halva låret genom att lägga höger hand genom den ihåliga triangeln och vänster hand runt låret. Dra upp förrän strax innan korsryggen lämnar golvet. Du ska känna sträckningen genom din vänstra ben skinkan. Efter 30 sekunder, byt ben.
  P Det är också ett stående sträcka som liknar en yoga ställning för förlängning av ryggraden. Stå med knäna lätt böjda och fötterna något axelbredd. Böj över på höftleden, böja knäna så mycket som du behöver för att röra fötterna. Placera händerna under respektive fot. Sätt en liten grepp med fingrarna på din stora tår och sakta börja räta ut benen så mycket du kan. Andas djupt som du gör detta, och håll din position i minst en minut innan långsamt stigande till stående position.
  Ice

  Ice behandling kan också vara tillämpas på ryggen. För is terapi, du behöver någon att hjälpa dig att göra det. Ice bör placeras i en hand-sized väska som inte kommer att läcka, men kan fortfarande känna kallt vid beröring. Ligg på mage och ha din hjälpare gnugga påsen i en cirkulär rörelse längs de ömma delar av ryggen, speciellt där nervimpulserna är mest frekventa.