| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur Gain Vertical Jump Höjd

  En hög vertikal språng eller vertikal hopp är en viktig förmåga i många sporter, speciellt basket, där hoppförmåga påverkar studsade, sköt blockering och skytte. Inte alla har den naturliga höjden eller atletisk förmåga att Slam Dunk en basket, men nästan alla kan öka sin vertikala hoppa förmåga genom att vidta åtgärder för att stärka de muskler som arbetar med att hoppa samtidigt minska massan av kroppen. Ökad vertikal hopp kräver engagemang och intensiv fysisk ansträngning, men resultaten kan förbättra prestationsförmågan. Saker du behöver
  gym medlemskap
  Visa fler instruktioner
  1

  äta en hälsosam kost och eliminera onödiga kalorier från din diet. Överviktig försvårar allvarligt förmågan att hoppa högt. Att äta hälsosam mat med låg kalorier som grönsaker, frukt och fullkornsprodukter, samtidigt undvika livsmedel som innehåller mycket fett och bearbetat socker kommer att minska kaloriintaget, vilket kommer att hjälpa dig gå ner i vikt över tid.
  2

  Få in minst tre kardiovaskulär träning på minst trettio minuter varje varje vecka. Det kan tyckas bakvända att använda cardio träning som ett sätt att öka vertikala hoppa, men smälter bort överflödigt kroppsfett genom att öka mängden kalorier du bränner varje vecka kommer att göra det mycket enklare att höja din kroppsmassa. De bästa hoppare är vanligtvis mycket magert.
  3

  lyfta tunga vikter med din stora benmusklerna två till tre gånger i veckan. En hög vertikal hopp kräver explosiv kraft och styrka, som bäst byggs genom att lyfta stora mängder vikt med några uppsättningar av repetitioner. Sikta på att lyfta minst 60 procent av din maximala styrka med 10 eller färre reps. Knäböj är en grundläggande övningar för att bygga benstyrka. Bencurl, vadpress, benpress, förlängningar quad och utfall är också bra övningar.
  4

  Practice hoppning. Förutom att din lyft regim, gör uppsättningar av 10 till 15 vertikala hopp och breda hopp att bygga explosivitet i benen och göra benen brukade logon rörelse. Detta kan vara ett bra sätt trötthet benen ännu mer efter en tuff styrketräning session.
  5

  Arbete benmusklerna till utmattning och ökad vikt på dina lyft över tiden. Den grundläggande principen om att förbättra råstyrka är att du måste arbeta musklerna till total utmattning för att realisera vinster. Försök att arbeta varje ben muskler till total utmattning under varje lyft session, och om du har möjlighet att slutföra dina hissar, öka mängden vikt för nästa träningspass. Som vikt nivåer som du använder för knäböj och andra hissar krypa upp över tid, så kommer även din vertikala språng.