| hem | sjukdom | Mat | Hälsa | familj | fitness | 
 • Hur man kan eliminera Underarm Flab

  Underarm flab kan stoppa shoppare döda i sina spår. Övrigt friska män och kvinnor lämnar skjortor hängande på ställningar varje dag trots att de passar bra och känns bra eftersom de visar för mycket av överarmen. En hälsosam kost och några enkla arm övningar praktiseras konsekvent kan hjälpa dig lämna shoppa rack tomt och underarm flab bakom. Saker du behöver
  Hopprep Set med 3 - till 5-lb. hantlar
  Visa fler instruktioner
  1

  Värm upp med en konditionsträning genom att hoppa rep i 20 minuter eftersom denna övning fokuserar på att arbeta ut armarna. Du kan även rutan eller använd en roddmaskin. Övervaka din puls genom att kontrollera din puls innan träningen och halvvägs igenom för att säkerställa att du är upplyftande din puls till en säker nivå. Ett diagram som ingår i de resurser som kan vägleda hur din puls bör vara att bränna fett och bygga muskler.
  2

  Utför två till tre uppsättningar av 10 eller 12 bicepscurl, dips Triceps och lockar hammare. För att utföra en bicepscurl, grepp en vikt i varje hand så att tummarna pekar ut från sidorna och låt armarna hänga rakt längs sidorna. Alternerande armar, ta varje hand upp till axeln. Räkna en uppsättning som att fylla 10 till 12 rörelser med varje arm - 20 till 24 totalt rörelser per set. För att utföra en Triceps dip, höja ena armen rakt ovanför ditt huvud. Håll vikten, böj armen nedåt och bakåt mot huvudet och ta upp den igen. För att utföra en hammare curl, upprepa rörelser bicepscurl utom vända händerna inåt så att tummarna pekar mot sidorna.
  3

  Komplett din träning med ytterligare 20 minuter av konditionsträning såsom promenader, löpning eller cykling.
  4

  Speciellt när du börjar träna, eller öka din träning, tillåter två dagar vila mellan varje träningspass för den första veckan, sedan flytta till en vilodag i mellan träningspassen för den andra veckan. Genom den tredje veckan, bör du kunna utföra träning rutin dagligen.